NRV- Frequently Asked Questions(FAQ)
Wereldwijde familiereizen
Op avontuur met het hele gezin naar één van onze wereldwijde bestemmingen? Bij NRV kunt u vertrouwen op een volledig verzorgde familiereis. Onze enthousiaste en deskundige reisspecialisten hebben jarenlange ervaring en stellen met zorg fantastische familiereizen samen. Van avontuurlijk Zuid-Afrika tot paradijselijk Thailand of historisch Egypte. Tijdens onze rondreizen geniet u van kindvriendelijke activiteiten, accommodaties geschikt voor families en genoeg vrije tijd voor het hele gezin. Bovendien zijn onze familiegroepsreizen onderverdeeld in leeftijdscategorieën van 6+, 12+ en 16+ waardoor er altijd leeftijdsgenootjes voor uw kind in de groep zitten. Welke familiereis u ook kiest, dit wordt een avontuur om nooit te vergeten.
  • Reizen met het gezin in een groep óf privé
  • Reisroutes samengesteld voor kinderen in rustig tempo
  • Veelal hotels met zwembad
  • Vele activiteiten inclusief
Bekijk alle familiereizen
Mijn ideale vakantie bij NRV
Icoon NRV rondreisspecialisten
Rondreisspecialisten
Met meer dan 45 wereldwijde familiereizen zit er ook voor jullie een passende groeps- of privéreis tussen.
Icoon jarenlange ervaring
Zorgeloos en comfortabel
Welke familiereis u ook kiest, wij zorgen dat u samen met uw gezin geniet van een volledig ontzorgde familiereis.
Logo reisspecialisten
Enthousiast en deskundig
Onze familie reisspecialisten zorgen ervoor dat alle reizen volledig zijn afgestemd op families. Van kindvriendelijke activiteiten tot accommodaties geschikt voor gezinnen.
Logo prijs
Altijd de beste prijs
Met ons uitgebreide aanbod is er voor ieder budget een rondreis beschikbaar. Kinderen t/m 17 jaar reizen altijd met korting bij NRV
Ervaringen van anderen
Familiegroepsreis Vietnam Quote
Label_familiereizen
Het was een goed georganiseerde groepsreis waardoor we echt konden genieten. Er was veel aanspraak voor zowel de kids als de volwassenen. Ook hadden we een geweldige reisleider!
E. Verkaik op 20 januari 2024
Familiegroepsreis Vietnam Quote
Label_familiereizen
Een zeer complete reis waarbij we echt alle hoogtepunten van Vietnam hebben gezien. Er zaten ontzettend leuke activiteiten voor de kids in het programma en de accommodaties waren zeer kindvriendelijk!
N. Zantman op 9 januari 2024
Thailand familiereis quote
Label_familiereizen
Wij hebben een prachtige reis gemaakt met geweldige excursies voor de kinderen! Het was een onvergetelijk avontuur waar we mooie vriendschappen aan hebben overgehouden. Wij gaan zeker nog een keer terug naar Thailand!
L. van der Meijden op 5 januari 2024
Thailand familiereis quote
Familie reiscafé
Bezoek het NRV Reiscafé
Op reis met het gezin is natuurlijk anders dan een reguliere groeps- of privéreis. Daarom organiseren wij speciaal voor reislustige families het Familie Reiscafé. Een interactieve presentatie waarbij we veel informatie geven over onze bestemmingen, praktische tips en natuurlijk de mooie rondreizen. Kinderen zijn ook van harte welkom! Registreer gratis
Een vakantie met kindvriendelijke accommodaties
Voor een geslaagde familiereis zijn kindvriendelijke accommodaties van groot belang. De accommodaties die wij voor u uitzoeken bieden vaak ruime familiekamers. Ook beschikken de accommodaties vaak over faciliteiten, zoals een zwembad, speelplaatsen of een animatieteam voor jonge kinderen.
De leukste vakantielanden voor kinderen
Voor een onvergetelijke familiereis zijn er diverse vakantielanden waar u aan kunt denken. Zo bieden bestemmingen als Costa Rica en Zuid-Afrika de kans om wilde dieren te spotten. Vakantielanden als Thailand en Indonesië zijn ideaal voor activiteiten als snorkelen of relaxen op de paradijselijke stranden. Gaat uw voorkeur uit naar een rondreis met cultuur en historie, denk dan aan vakantielanden als Egypte of Jordanië. Elk van deze bestemmingen zorgt voor een onvergetelijke familiereis.
Excursiemogelijkheden voor jong en oud
Met onze familiereizen zorgen wij voor voldoende excursiemogelijkheden voor het hele gezin. Denk bijvoorbeeld aan avontuurlijke safari’s, het bezoeken van historische bezienswaardigheden en musea geschikt voor jong en oud of op ontdekkingstocht door indrukwekkende steden en dorpen. Ook voor de actieve families zijn er voldoende excursiemogelijkheden, zoals snorkelen, kajakken of raften. Een dagje cultuursnuiven? Bezoek lokale markten en maak kennis met het dagelijks leven van de bevolking. Door het aanbieden van diverse excursiemogelijkheden zorgen wij dat het hele gezin geniet van een onvergetelijke tijd.
Veelgestelde vragen
Wat zijn de voordelen van familiereizen?
Een familiereis met NRV kent vele voordelen. Zo zorgen wij voor de leukste kindvriendelijke accommodaties en excursies. Bovendien is er voldoende vrije tijd tijdens de reis.
Wat is een leuke familie vakantie?
Een leuke familie vakantie betekent voor ons dat het hele gezin kan genieten op reis. Met onze familierondreizen wordt u volledig ontzorgd en kunt u vertrouwen op een goed georganiseerde rondreis. Van kindvriendelijke activiteiten tot accommodaties geschikt voor het hele gezin en voldoende vrije tijd.
Voor welke leeftijden zijn de familiereizen geschikt?
Onze familiegroepsreizen zijn onderverdeeld in reizen voor 6+, 12+ en 16+. Zo bent u altijd verzekerd van leeftijdsgenoten voor uw kinderen. Ook bij onze familieprivéreizen hanteren wij een minimum leeftijd van 6+.
Wat is een leuk vakantieland voor kinderen?
Met familiereizen naar maar liefst 13 wereldwijde bestemmingen, hebben wij voor ieder wat wils. Van dieren spotten in Costa Rica of Zuid-Afrika tot genieten op de paradijselijke eilanden van Thailand of op avontuur in de woestijn van Egypte en Jordanië.