Privéreizen Ecuador & de Galápagos

Ecuador header

Een rondreis door Ecuador en de Galápagos eilanden is een reis vol afwisseling

Hier moet u een keer geweest zijn! Ons aanbod rondreizen Ecuador is geweldig. Tijdens onze individuele rondreizen Ecuador beleeft u onder andere UNESCO Werelderfgoed hoogtepunten en optionele avontuurlijke excursies. Begin bijvoorbeeld in dehoofdstad Quito, wat gelegen is op 2850 meter hoogte en is daarmee de hoogst gelegen hoofdstad ter wereld. En niet te vergeten: de Galápagos eilanden. Misschien wilt u de rondreis wel verlengen met een heerlijk strandverblijf of gaat u eilandhoppen.

Natuur in Ecuador

Met onze gevarieerde rondreizen Ecuador ontdekt u het beste van Ecuador en maakt u kennis met dit natuurrijke land. Ecuador heeft een enorme rijkdom aan diersoorten, landschappen en een extreme biodiversiteit. Het is een waar paradijs voor natuur- en dierenliefhebbers. We nemen u mee naar spectaculaire natuurgebieden, vele nationale parken waaronder Chimborazo met de hoogste vulkaan, Quilotoa kratermeer en prachtige watervallen.

De mooiste bezienswaardigheden

Gedurende onze privéreizen ziet u de verscheidenheid van Ecuador. Bezienswaardigheden en culturele hoogtepunten zoals de verbazingwekkende Ingapirca Inca-ruïnes, de kleurrijke Indianenmarkten van Otavalo en schommelen met bijzonder uitzicht in de stad Baños. Een uniek hoogtepunt tijdens uw rondreis: de Galápagos eilanden. Reizigers zijn enthousiast!

Voordelige reizen naar Ecuador en de Galápagos eilanden

Wat dacht u van een voordelige individuele rondreis Ecuador en de Galápagos? Klinkt een afwisselende rondreis waarbij u kennis maakt met de spectaculaire landschappen van Ecuador als een droomreis? Bekijk nu ons aanbod individuele rondreizen Ecuador & de Galápagos. Bent u ook nieuwsgierig naar onze groepsreizen? Kijk dan voor onze groepsrondreizen Ecuador en de Galápagos en ontdek welke reizen wij aanbieden. De rondreizen bieden een goede afwisseling tussen natuur, cultuur en geweldige activiteiten. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze reisxperts die u graag verder helpen met uw ideale reis naar Ecuador.

Rondreizen > Rondreizen Ecuador & de Galápagos > Privéreizen Ecuador & de Galápagos