Groepsreizen Argentinië

Buenos Aires
Iguazú watervallen
Península Valdés
Perito Moreno
Purmamarca
Bariloche
Ushuaia

Groepsreis Argentinië: ontdek alle hoogtepunten

Staat een reis naar Argentinië al enige tijd op uw lijstje? Dan is dit uw kans! Reis door deze prachtige bestemming met vele hoogtepunten. Een groepsreis van NRV zal u meenemen naar de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van het land. Van het bruisende Buenos Aires tot de havenstad Puerto Madryn waar een mooi verblijf op u staat te wachten. Met de groepsreis ‘Patagonië Compleet’ bezoekt u ook de spectaculaire Iguazú-watervallen. En u heeft met de groepsreis ‘Het Beste van Brazilië, Argentinië & Chili’ zelfs de mogelijkheid om te verlengen naar de Iguazú-watervallen. Kortom, diverse rondreizen met de groepsreizen van NRV!

Gletsjers, watervallen en oneindige natuur

Argentinië is rijk aan nationale parken en is op het gebied van natuur onwijs divers. Tijdens een groepsreis Argentinië laten wij u mooie watervallen zien en ontdekt u de afwisselende natuur zoals de Perito Moreno-gletsjer en het indrukwekkende Torres del Paine Nationaal Park met torenhoge bergen, kraters en meren. Dus, houdt u van natuur? Dan is Argentinië een ideale vakantiebestemming met maar liefst 33 nationale parken!

Prachtige pleinen, boulevards en cultuur in Buenos Aires

Buenos Aires wordt ook wel het parijs van Zuid-Amerika genoemd, vanwege de Europese grandeur. Het is een betoverende hoofdstad met gezellige pleinen waaronder het plein Plaza de Mayo. Het is het bekendste plein van Buenos Aires en met rond het plein bezienswaardigheden zoals de kathedraal, het oude stadhuis en andere belangrijke gebouwen. Breng een bezoek aan de kleurrijke wijk La Boca, waar u felgekleurde huizen, goede restaurants en souvenirwinkels zult treffen. La Boca is een must-see tijdens een rondreis Argentinië!

Groepsreis Argentinië voor de beste prijs

Onze Argentinië groepsreis staat voor onbezorgd vakantie vieren en optimaal genieten van een volledig verzorgde reis. Ontdek ook onze gecombineerde groepsreis naar Brazilië, Argentinië & Chili en geniet bijna 3 weken van de natuur en cultuur in deze landen met allerlei indrukwekkende bezienswaardigheden. En dat nog eens voor een goede prijs! Onze enthousiaste reisexperts helpen u graag bij het boeken van een onvergetelijke vakantie naar Argentinië. Reist u liever met uw eigen reisgezelschap naar Argentinië? Met onze individuele gecombineerde rondreis ‘Van Buenos Aires naar Rio de Janeiro’ kunt u zelf op pad gaan en het beste van Argentinië en Brazilië ontdekken. Profiteer nu van het beste van beide landen!
Rondreizen > Rondreizen Argentinië > Groepsreizen Argentinië