Rondreizen in Europa

Rondreis Rusland
Rondreis Georgië
Rondreis Armenië

Word tijdens een rondreis Armenië verrast door de schoonheid van het land

Armenië is één van de oudste landen ter wereld. Tijdens een rondreis Armenië wordt u verrast door de indrukwekkende cultuur en historie. Bezoek de oudste kathedraal ter wereld in Etsjmiadzin, proef de Armeens cognac en reis met ’s werelds langste kabelbaan naar het uniek gelegen en eeuwenoude Tatev-klooster. Uiteraard brengt u ook een bezoek aan de hoofdstad van Armenië – het charmante Jerevan – waar u kunt genieten van de vele bezienswaardigheden, de indrukwekkende geschiedenis en prachtige architectuur. Laat u tijdens het rondreizen door Armenië verrassen door dit prachtige Europese land!

Rondreis Georgië: de mooiste bergwegen, heerlijke wijnen en heel veel cultuur

Georgië is een verrassende bestemming, dat niet al te ver van Nederland ligt. In slechts enkele uren vliegen stapt u in een compleet andere wereld. Laat u welkom heten door de vriendelijke Georgiërs die zorgen voor een gastvrij onthaal. In de bruisende hoofdstad – Tbilisi – kunt u door de kleine straatjes in de oude binnenstad wandelen. Uiteraard brengen we tijdens de rondreis ook een bezoek aan Stalins geboorteplaats, rijden over de prachtige Georgische militaire weg – dat wordt gezien als een van ’s werelds mooiste bergwegen – en gaan we naar dé wijnregio van Georgië. Een kennismaking met dit prachtige land tijdens een rondreis Georgië zult u niet snel vergeten!

Geniet van de grootsheid en historie van Rusland tijdens onze rondreis door Rusland

Ruslands is het grootste land ter wereld en heeft een lange geschiedenis. Historische gebouwen, oude stadjes en veel forten en kerken. Geniet tijdens uw rondreis in Rusland van de majestueuze natuur, de indrukwekkende cultuur en fantastische architectuur. Uiteraard brengt u een bezoek aan steden als Moskou en St. Petersburg, maar u ontdekt ook de kleinere dorpen langs de Gouden Ring. Denk bijvoorbeeld aan het charmante en historische Soezdal, waarbij u te voet langs de witte kathedralen wandelt en over het historische dorpsplein waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan. Reis met NRV mee naar dit historische land en geniet van alle bezienswaardigheden en de grootsheid van Rusland.
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis