Rondreizen in Europa

Rondreis Rusland
Rondreis Georgië
Rondreis Armenië

Rondreizen in Europa

Als grootste rondreisspecialist van Nederland, heeft NRV naast verre rondreizen in het buitenland ook rondreizen dichtbij huis in Europa. Met meer dan 150 Europa rondreizen in meer dan 15 landen hebben wij voor iedereen een passende rondreis. Gaat u gezellig mee met een groepsreis of gaat u er liever zelf op uit met één van onze privérondreizen? Keuze genoeg! 

1. Italië

Italië staat op nummer 1 van onze top 3 rondreizen in Europa. Met een rondreis naar Italië ontspant en geniet u van de cultuur en mooie natuur. Bewonder de schilderachtige Amalfikust, stap terug in de tijd in Rome, geniet van het betoverende landschap in Toscane en drink overheerlijke wijn uit de lokale wijngaarden van Umbrië. Maar ook varen in een gondel, genieten van de Siciliaanse keuken, een bezoekje aan de modestad Milaan en genieten van de witte zandstranden en kristalheldere baaien in Sardinië & Corsica. Kortom, voor een rondreis in Europa is Italië de perfecte plek. Bovendien, met ons indrukwekkend uitgebreide aanbod rondreizen Europa is er voor iedereen een geschikte reis. Ga bijvoorbeeld met het hele gezin op reis naar Italië!

2. Kroatië

Liever wat rustigers en wat meer natuur & cultuur? Dan is Kroatië is de perfecte plek voor uw rondreis in Europa. Een land vol geschiedenis, werelderfgoed, heerlijk eten, prachtige stranden en een schitterende natuur. Geniet van de mooie stranden, sprookjesachtige watervallen en historische steden. Een rondreis door Kroatië is de perfecte afwisseling tussen eeuwenoude geschiedenis, natuurlijke pareltjes en moderne steden. Bij NRV kiest u uit een ruim aanbod van autorondreizen, relaxte rondreizen en fly drive Kroatië. Bekijk snel ons aanbod en ontdek welke rondreis bij u past.

3. Portugal

Geniet van mooie culturele bezienswaardigheden, levendige steden en geelgoude stranden tijdens een rondreis naar Portugal, het mooiste plekje in Europa. Ontdek alle highlights van Portugal tijdens één van onze prachtige Europa rondreizen. Geniet van de prachtige natuur met kurkeiken en olijfbomen, slingerende bergwegen en het mooie eiland Madeira. Het gevarieerde landschap en het fijne klimaat in Portugal nodigt uit voor een wandeling langs de bergen, heuvels, rivieren, watervallen en lagunes. Reist u binnenkort ook mee naar Portugal?