Groepsreizen Singapore

Merlion Park
Skyline
Sri Mariamman
Chinatown

Groepsreizen Singapore: verken de veelzijdige wereldstad in Azië

Ontdek de veelzijdige wereldstad Singapore met NRV, uw betrouwbare reispartner gespecialiseerd in rondreizen door Azië. Als experts op het gebied van dit land, bieden wij u de unieke kans om Singapore te verkennen met een privérondreis in combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan Maleisië en Thailand. Tijdens de reis bezoekt u de bezienswaardigheden van Singapore door middel van een stadstour en heeft u genoeg vrije tijd om zelf op pad te gaan. Met onze groepsreizen Singapore kunt u zorgeloos op ontdekkingsreis gaan door Singapore.

Interessante hoogtepunten en bezienswaardigheden in Singapore

Singapore, de wereldstad vol bijzondere hoogtepunten! Deze metropool staat bekend om zijn indrukwekkende wolkenkrabbers, schone straten en één van 's werelds grootste havens. Het futuristische natuurpark Gardens by the Bay met zijn kleurrijke tuinen is een must-see in Singapore, net als het beroemde Marina Bay Sands hotel. Het hotel staat bekend om zijn indrukwekkende architectuur, waarbij drie gebouwen met elkaar verbonden zijn. Met een groepsreis naar Singapore ontdekt u ook het Merlion Park. Het nationale symbool van Singapore is de Merlion, waarbij het hoofd van een leeuw is en de rest van het figuur van een vis. De Merlion is een zeer populaire toeristische attractie en vanuit het Merlion park kunt u van een afstand kijken over de Esplanade en het Central Business District.

Ontdek de culturele wijken van Chinatown en Little India in Singapore

Een groepsreis Singapore is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan de fascinerende wijken Chinatown en Little India. Mocht u nog meer willen ontdekken van Singapore en heeft u nog vrije tijd, dan is dit een échte aanrader. In Chinatown stapt u in een compleet andere wereld, ver weg van de wolkenkrabbers. Wandel door de straten met traditionele Chinese huizen, breng een bezoek aan de Sri Mariamman-tempel en de Buddha Tooth Relic-tempel. Betreed een geheel andere sfeer wanneer u Little India verkent. Hier wordt u omringd door de geur van Indiase kruiden, hoort u Indiase muziek vanuit de winkels en ziet u prachtig geklede vrouwen in sari's. Vergeet niet de lokale markt van Little India te bezoeken en te genieten van heerlijke pittige curry's in één van de vele restaurants.

Een groepsreis Singapore combineren met Maleisië en Thailand

Ontdek de unieke charme van Singapore tijdens onze groepsreizen die garant staan voor een onvergetelijke ervaring. Onze zorgvuldig samengestelde reisroutes bieden de perfecte balans tussen ontspanning, avontuur, natuur en cultuur. Ervaar de magie van Singapore tijdens een groepsreis, waarbij u uw nieuwe ervaringen deelt met medereizigers. Een groepsreis Singapore combineert u bij NRV met Maleisië en Thailand. Bekijk nu onze groepsreis en laat u verrassen door alle prachtige highlights die wij voor u hebben uitgekozen. Onze ervaren reisexperts begeleiden u graag bij het plannen van uw droomreis. Wacht niet langer en boek vandaag nog uw groepsreis Singapore.
Rondreizen > Rondreizen Singapore > Groepsreizen Singapore