Japan herfstseizoen Mount Fuji

Een onvergetelijke rondreis Japan

Japan is een bijzondere bestemming met een uniek karakter! In Tokyo staat u middenin een bruisende wereldstad met een perfecte mix van Japanse en Europese stijlen. Een absoluut hoogtepunt in Tokyo is het drukste kruispunt ter wereld: Shibuya. Uiteraard maakt u ook kennis met de authentieke kant van Japan in onder andere Kyoto, de culturele hoofdstad van Japan. Kies in Kyoto voor een indrukwekkende theeceremonie waar het drinken van thee is verheven tot een kunstvorm. Daarnaast maakt u kennis met het oorlogsverleden in Hiroshima tijdens een bezoek aan het rustige Vredespark en het bijbehorende Vredesmuseum. Dé ideale manier om door Japan te reizen is met de trein dat bekend staat als het modernste en snelste treinsysteem ter wereld. Beleef samen met NRV een onvergetelijke reis naar Japan door dit fascinerende land!

Op reis naar Japan: boordevol UNESCO Werelderfgoed

Onze reizen naar Japan zijn bijzonder! Het zal u dan ook niet verbazen dat meerdere plaatsen die u bezoekt op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Zo brengt u uiteraard een bezoek aan de torii van de Itsukushima Shrine. Het symboliseert de scheidingslijn tussen de menselijke en de spirituele wereld en staat tijdens hoogtij half onder water. Dit is misschien wel één van de meest iconische plaatsen van Japan! Uiteraard mag een bezoek aan de oudste stad van Japan – Nara – niet ontbreken. Wandel door deze prachtige oude keizerlijke stad met historische gebouwen en u begrijpt dat de historische monumenten van Nara op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Ook het Vredesmonument in Hiroshima staat op de Werelderfgoedlijst. Een bezoek aan dit monument ter nagedachtenis aan de verschrikkelijke gebeurtenis tijdens de Tweede Wereldoorlog zal veel indruk op u maken. Er zijn daarnaast nog tal van andere plaatsen in Japan die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan zoals de oude historische monumenten van Kyoto, Mount Fuji en de heiligdommen en tempels van Nikko.

Rondreizen door Japan doet u samen met NRV

Bent u – net zoals NRV – enthousiast over rondreizen naar Japan? Dat komt goed uit, want wij bieden rondreizen naar Japan van 2 of 3 weken die allemaal met veel zorg door onze reisspecialisten zijn samengesteld. Van indrukwekkende steden als Tokyo en Kyoto tot de prachtige natuur rondom Mount Fuji tot fietsen over de Kibi-vlakte – u beleeft het tijdens onze rondreizen Japan! Profiteer daarnaast van de voordelen die u van Japan reizen specialist mag verwachten: boeiende reisroutes door Japan met de Japan Rail Pass, prima hotels met dagelijkse ontbijt, inspirerende ontmoetingen en unieke ceremoniën, Nederlandssprekende reisleiding die Japan als geen ander kent, gegarandeerd vertrek en altijd een scherpe prijs. Heeft u nog vragen over een georganiseerde Japan rondreis? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om al uw vragen over onze groepsreizen naar Japan te beantwoorden! Meer inspiratie nodig over deze bestemming? Bekijk dan onze inspiratie pagina over Japan.

Rondreizen > Rondreizen Japan

Rondreizen Japan