Groepsreizen Tanzania

Ngorongoro krater
Serengeti nationaal park
Lake Victoria
Lake Manyara

Gevarieerde rondreizen Tanzania

Duizenden dieren op oneindige vlaktes en mooie nationale parken, dat is een rondreis Tanzania. Wij kunnen verzekeren dat u tijdens uw reis op veel bijzondere plekken terecht komt. Een rondreis door Tanzania brengt u mogelijk ook naar het grootste meer van Afrika: Lake Victoria. En met onze groepsreis Wildparken van Kenia & Tanzania incl. Zanzibar sluit u de reis af met een 5-daags verblijf op Zanzibar, waarvan 1 nacht in het culturele hart Stone Town.

Op safari door natuurparken in Tanzania

Denkt u aan een Tanzania vakantie, dan kunt u denken aan een geweldige safari in de beroemdste parken, wandelingen door nationale parken en de bijzondere cultuur ontdekken. Een hoogtepunt tijden een Tanzania reis is de Ngorongoro Krater. Het ontstond ooit toen een vulkaan op de plek van de krater uitbarstte… En op dit moment bevindt zich er een uniek ecosysteem. De Ngorongoro Krater behoort tot Serengeti, met het Serengeti Nationaal Park. Net als in Tarangire Nationaal Park kunt u hier heerlijk op safari. Het Tarangire park kunt u zelfs de gerenoek (giraffe-antiloop) en eland-antiloop spotten! Om leeuwen te zien bezoekt u het Lake Manyara Nationaal Park.

Cultuur Tanzania

Wij weten als geen ander hoe interessant het is om de cultuur van verschillende bestemmingen te ontdekken en wij delen tijdens een groepsreis graag deze bijzondere belevingen met u in Tanzania. De bevolking verwelkomt u met open armen en leert u graag van alles over de cultuur en tradities. Maak tijdens een reis naar Tanzania kennis met de Wa-Arusha stam. Deze stam komt voort uit de beroemde Masai stam, maar zij leven niet langer tussen de wilde dieren. Tijdens de rondreis Tanzania kunt u ook een bezoek brengen aan een Cultural Village.

Avontuurlijke groepsreis Tanzania voor een lage prijs

Beleef onze groepsreis Wildparken van Kenia & Tanzania incl. Zanzibar en verken de twee belangrijkste landen voor een safari reis in Afrika: Kenia en Tanzania. Uiteraard reist u mee voor een lage prijs! En als u na uw rondreis nog niet genoeg heeft gehad van al het moois wat deze bestemmingen te bieden hebben, kunt u kiezen uit een zeer ruime mogelijkheid van optionele excursies.
Rondreizen > Rondreizen Tanzania > Groepsreizen Tanzania