Groepsreizen Colombia

Medellin bij het Andesgebergte Colombia

Rondreis Colombia: van de Andes naar de zee

Colombia is fantastisch! Van swingende steden als Bogóta en Medellín, tot de wonderschone natuur van het Tayrona Nationaal Park en de Tatacoa-woestijn. Vergeet ook zeker de archeologische schatten niet die te vinden zijn in San Agustin Archeological Park, een UNESCO Werelderfgoed. De verrassende stad Medellín staat bij veel reizigers hoog op hun lijstje en dat is niet zonder reden. Bezoek hier de Botanische Tuin, de Spaanse Bibliotheek en het immens grote Plaza Botero met de prachtige beelden. Uw Medellín bezoek is niet compleet zonder dat u één van de beelden heeft aangeraakt voor liefde en voorspoed. Met een heerlijke maaltijd in één van de vele restaurants sluit u uw vakantie Medellín goed af.

Steden en strand tijdens een Colombia rondreis

De hoofdstad Bogóta wordt gezien als het culturele epicentrum van Colombia. De geplaveide historische binnenstad, koloniale gebouwen met musea, restaurants en hotels en de traditionele attracties van Bogóta zoals de Plaza de Bolívar mag u niet overslaan tijdens een bezoek aan deze stad. Ook een verblijf in de kuststad Cartagena is een onderdeel van deze mooie reis. In deze historische stad maakt u kennis met de indrukwekkende geschiedenis en wandelt u langs de vele voormalig koloniale gebouwen. Een bezoek aan Cartagena bestaat uit ongehaast genieten van de fenomenale culturele attracties, het Caribische temperament en de vriendelijke inwoners. De authentieke architectuur en koloniale overblijfselen spreken ongetwijfeld tot uw verbeelding.

Leer alles over koffie in Colombia

Colombiaanse koffie staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit en heerlijke smaak. In feite wordt de koffie van Colombia, samen met een paar andere landen, over het algemeen gezien als een van de beste ter wereld. Daarom mag u tijdens uw vakantie in Colombia de koffiedriehoek natuurlijk niet overslaan. Hier vindt u, naast een grote hoeveelheid koffieplantages, ook een grandioze natuur. Bekijk ook de enorm hoge waspalmen in de Cocora-vallei : een frisgroen, heuvelachtig gebied met een uniek ecosysteem. Sommige bomen zijn meer dan 60 meter hoog! Tijdens een bezoek aan een nabijgelegen koffieplantage leert u alles over het kweken, plukken, branden en exporteren van de wereldberoemde Arabica-bonen. Uiteraard moet hier natuurlijk ook een kopje koffie geproefd worden!
Rondreizen > Rondreizen Colombia > Groepsreizen Colombia