Groepsreizen Portugal

Portugal Sintra

Ontdek parels van Portugal tijdens een inspirerende groepsreis

Ervaar de fijne, typische sfeer van Portugal tijdens één van de groepsreizen van NRV. Ga op pad naar bijvoorbeeld Madeira, de Algarve, Coimbra en nog veel meer plekken waar u unieke reisherinneringen en ervaringen op kunt doen. De oude paleizen in Sintra zijn fotogeniek en de natuurlijke zwembaden in Porto Moniz zijn wonderschoon. Onze groepsreizen staan garant voor een fantastische ervaring en onze reisspecialisten helpen u graag bij al uw vragen en het boeken van uw rondreis door Portugal!

Uitgebreide stadswandelingen en uitwaaien op het strand

Eenmaal aangekomen in Portugal begint uw ontdekkingstocht langs bekende en onbekende plekken in het land. Eén van de stadjes die bezocht worden tijdens de groepsreizen is Obidos. Een middeleeuwse vestingstad met smalle steegjes, kleurrijke gebouwen en een gezellig centrum. Het is volledig ommuurd en brengt u even terug in de tijd. Ook brengt u uiteraard een bezoek aan havenstad Porto, waar u de beste portwijnen vindt en mooie bezienswaardigheden ontdekt. De groepsreizen ‘Van Porto naar Lissabon’ en ‘Dwars door Portugal’ brengen u naar mooie stranden waar u heerlijk kunt ontspannen tijdens de rondreis.

Beleef alle hoogtepunten van Portugal met NRV

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige rondreis langs de mooiste plekken in Portugal? Boek dan nu uw zorgeloze groepsreis met NRV naar Portugal tegen de beste prijs en bezoek alle hoogtepunten van deze parel! Ook is het mogelijk om met één van onze individuele rondreizen Portugal het prachtige land met uw eigen reisgezelschap te ontdekken. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod rondreizen Portugal.
Rondreizen > Rondreizen Portugal > Groepsreizen Portugal