Privéreizen - Montenegro

Kotor baai
Skadar meer
Sveti Stefan
Baai van Kotor
Budva

Een privéreis Montenegro met alle highlights

Ontdek zelf de mooiste bezienswaardigheden van Montenegro met een individuele rondreis. Begin bij Budva, de badplaats én wat het ‘Miami van Montenegro’ wordt genoemd. Ontdek hier de mooiste plekjes en geniet van de prachtige omgeving met heerlijke stranden, het is niet voor niets geliefd onder reizigers. Reis daarna door naar Nationaal Park Durmitor. Hier vind je prachtige natuur met meren, kliffen en groen weides. Een hoogtepunt van het park is de Tara kloof, na de Grand Canyon de diepste kloof ter wereld. Breng een bezoek aan de Kotor baai, het bekende Ostrog Klooster en het fotogenieke Sveti Stefan.

Waarom een vakantie Montenegro heerlijk is

Montenegro wordt steeds populairder als vakantiebestemming en het beste te ontdekken met een fly drive. Waarom een vakantie Montenegro? Een vakantie Montenegro zit vol met natuurrijke hoogtepunten, de mooie strandjes, de prachtige felblauwe zee waar u geniet van een geweldig uitzicht en u profiteert van gunstige prijzen. Het is een ideale rondreis bestemming die goed gecombineerd kan worden met buurlanden. Het is een kleine, maar veelzijdige bestemming. Een privéreis naar Montenegro is heerlijk.

Privéreis Montenegro voordelig boeken

Staat een reis naar Montenegro op uw lijstje? Het biedt alles voor een mooie vakantie, van bergen tot zee en pittoreske plaatsjes én dat voor een mooie prijs. Het adembenemende landschap is zeker wat veel reizigers aantrekt, boekt u met NRV dan nemen wij u mee naar alle mooie bezienswaardigheden en mooie plekken waar u prachtige plaatjes kunt schieten. Onze rondreizen Montenegro zijn geliefd onder reizigers. Ontdek ons uitgebreide aanbod rondreizen Montenegro.
Rondreizen > Rondreizen Montenegro > Privéreizen - Montenegro