Groepsreizen Kenia

Kenia vakantiepagina

Reizen naar Kenia: interessante cultuur en natuur

Een ding wat zeker is: een groepsreis naar Kenia is een unieke ervaring! Reizigers zijn ontzettend enthousiast over Kenia en het is dan ook één van de mooiste safari landen ter wereld. De combinatie van de Keniaanse cultuur, veel wildlife, mooie natuurgebieden, diverse landschappen en de leuke activiteiten die te doen zijn zorgt voor een avontuurlijke vakantie. Onze groepsreis naar Kenia bevat allerlei hoogtepunten voor de ideale rondreis. Ook is het mogelijk om door te reizen naar Tanzania en af te sluiten met een heerlijke strandvakantie! Wat wilt u nog meer?

Op safari in Kenia

Tijdens onze groepsreis gaat u mee op gamedrive door onder andere Masai Mara Nationaal Park. Wie weet spot u wel een leeuw met zwarte manen, een luipaard of een cheeta. Maar in Kenia is er nog meer te beleven! Rijd mee naar één van de meest spectaculaire safari bestemmingen op aarde: het Serengeti Nationaal Park. Hier gaat u op zoek naar de ‘Big Five’, maar in dit natuurpark leven ook andere diersoorten waaronder cheeta’s, gazellen, antilopen, elanden, waterbokken, hyena’s, bavianen, impala’s, wilde honden en giraffen. Tijdens uw rondreis Kenia zult u dus ongetwijfeld wilde dieren spotten.

Beleef een veelzijdige groepsreis

Tijdens onze voordelige groepsrondreizen naar Kenia laten wij u graag kennismaken met dit indrukwekkende land dat populair is onder reizigers vanwege de cultuur en natuur. De diversiteit aan landschappen, mooie natuurgebieden en de bijzondere safari’s maken uw rondreis compleet. Verschillende excursies zijn optioneel bij te boeken zoals een ballonvaart tocht, boottocht en nationale parken. Ook kunt u ervoor kiezen om uw rondreis te verlengen met een superiorklasse hotel aan het strand. Onze groepsreis naar Kenia bevat veel avontuur wat u niet mag missen. Bekijk al onze groepsreis Wildparken van Kenia & Tanzania incl. Zanzibar en laat u verrassen door deze indrukwekkende groepsreis!

Rondreizen > Rondreizen Kenia > Groepsreizen Kenia