Groepsreizen Laos

Luang Prabang
Vang Vieng
Kuang Si watervallen
Avondmarkt Luang Prabang

Dé groepsreis door wonderschoon Laos

Ontdek nu samen met NRV dit bijzondere land in Azië tijdens onze groepsreis door Thailand, Laos & Cambodja. Geniet van de ongedwongen sfeer en maak kennis met de cultuur, natuur en bevolking. Tijdens deze rondreis Laos laten wij u naast alle highlights ook de onbekende bezienswaardigheden van Laos zien. Onze reisspecialisten hebben een gevarieerd reisprogramma voor u samengesteld tegen de beste prijs. Heeft u vragen of hulp nodig bij het boeken van uw rondreis naar Laos? Onze enthousiaste reisspecialisten staan voor u klaar!

Leer het onontdekte Laos kennen

De onaangeraakte natuur, de vele bezienswaardigheden en de weinige westerse invloeden maken Laos een unieke vakantiebestemming. Geniet van al het moois dat Laos te bieden heeft! In de hoofdstad Vientiane vindt u historische gebouwen, belangrijke tempels en veel kleine markten en winkels. Ontdek het schilderachtige dorpje Vang Vieng met haar prachtige grotten, lagunes en karstgebergtes. De Gouden Driehoek is het drielandenpunt waar Thailand, Laos en Myanmar bij elkaar komen. Ook een bezoek aan het best bewaarde koloniale stadje Luang Prabang wordt tijdens deze groepsreis niet vergeten!

De tempelrijke koningsstad Luang Prabang

De tempelrijke oude koningsstad Luang Prabang staat bekend om haar prachtige tempels. De mooiste tempel van deze gouden stad is de Wat Xieng Thong. Wil je iets bijzonders meemaken? Ervaar dan het unieke ritueel van de boeddhistische monniken. Vroeg opstaan is hierbij een vereiste! De monniken lopen dagelijks om 6 uur ‘s ochtends door de straten van Luang Prabang om eten te verzamelen. Wandel daarnaast door de straten, slenter over de gezellige avondmarkt en geniet van alle kleuren en geuren die deze tempelrijke koningsstad rijk is!

Ontdek het echte Laos met NRV

Laos is in één woord indrukwekkend. Tijdens onze groepsreis wordt een bezoek aan Laos gecombineerd met de buurlanden Thailand en Cambodja. Zo maakt u in één rondreis kennis met drie prachtige en bijzondere Aziatische landen. Uiteraard is het ook mogelijk om met uw eigen gezelschap Laos te ontdekken. Dit kan met onze privéreizen Laos . Wilt u helemaal zelf bepalen waar u heen wilt gaan tijdens uw rondreis Laos? Met zelf samenstellen Laos bepaald u zelf uw ideale reisroute door Laos. Beleef nu ook de pure Aziatische ervaring met een van onze rondreizen door Laos!

Rondreizen > Rondreizen Laos > Groepsreizen Laos