Groepsreizen Taiwan

Taiwan Taipei

Taiwan groepsreis: samen de hoogtepunten ontdekken!

Onze groepsreis door Taiwan neemt u mee naar geweldige natuurparken, moderne wolkenkrabbers en historische steden. Samen maken jullie een reis langs de indrukwekkende bezienswaardigheden van Taiwan en hebben later veel mooie herinneringen om aan terug te denken. Van de bruisende straten van Taipei en Kaohsiung tot de rustige wateren van Sun Moon Lake, en van de mysterieuze bossen van Alishan NP tot de indrukwekkende kloven van Taroko NP. De afwisseling van cultuur en natuur maakt Taiwan een interessante bestemming.

De schitterende natuur van Taiwan

Taiwan is een paradijs voor iedere reiziger die van wandelen houdt, met tal van wandelroutes die variëren van gemakkelijke paden tot uitdagende bergtochten. Eén van de hoogtepunten tijdens uw groepsreis in Taiwan is het bekende Sun Moon Lake. Het meer, gelegen in het hart van Taiwan, wordt omgeven door weelderige bergen en biedt een serene en schilderachtige omgeving. De naam Sun Moon Lake komt van de unieke vorm van het meer, waarbij de oostelijke helft lijkt op een zon en de westelijke helft op een maan. Dit maakt het een populaire bestemming voor fotografen en natuurliefhebbers. De omgeving biedt ook talrijke wandel- en fietspaden, waardoor bezoekers de natuur van dichtbij kunnen ervaren.

Ultiem genieten van een Taiwan groepsreis

Een rondreis naar Taiwan boeken voor de laagste prijs? Wanneer u kiest voor een NRV groepsreis door Taiwan, kiest u voor een compleet en afwisselend reisprogramma met een groep gelijkgestemde medereizigers én bij ons ook nog eens zeer scherp geprijsd. Boek vandaag nog uw onvergetelijke groepsreis naar Taiwan. Meer informatie nodig over deze bestemming? Onze reisspecialisten staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Naast Taiwan ook nog andere reisplannen? Bij NRV boekt u unieke groepsreizen over heel de wereld!
Rondreizen > Rondreizen Taiwan > Groepsreizen Taiwan