Groepsreizen Nepal

Annapurna
Chitwan Nationaal Park
Himalaya
Kathmandu
Kathmandu Vallei

Groepsreis Nepal - Natuurlijk en puur

Ontdek het land van de heilige plaatsen, wonderschone natuur, kleurrijke cultuur en de Himalaya. Wij nemen u graag mee met een groepsreis naar het land van de goden en bergen. Nepal staat voor dé perfecte combinatie van cultuur en natuur. Er is ook zoveel te zien in Nepal! Onze reisspecialisten hebben een gevarieerd reisprogramma samengesteld waarbij u zowel alle hoogtepunten als het onbekende Nepal leert kennen. Een groepsreis door Nepal staat voor een rondreis met vele indrukwekkende hoogtepunten. Ontdek ons aanbod en boek uw favoriete rondreis Nepal gemakkelijk online!

Bezienswaardigheden van Nepal

Nepal is in één woord indrukwekkend! Tijdens onze groepsreis brengen wij een bezoek aan alle highlights van Nepal. Wat dacht u van een bezoek aan de Newari dorpen in de Kathmandu Vallei of de grootste stoepa van Nepal? Er wordt ook een bezoek gebracht aan de koningsstad Bhaktapur met zijn prachtige architectuur. Ga mee op zoek naar neushoorns in het Chitwan National Park. Het Chitwan National Park is het oudste nationale park van Nepal. Een sluipende tijger, een slenterende olifant en een elegante luipaard kunt u zomaar tegenkomen!

Wandelen en ontspannen in verrassend Pokhara

Pokhara is een idyllisch stadje aan het Phewa meer en gelegen in de bergen van de Himalaya. De relaxte sfeer en de prachtige omgeving zorgen voor een schilderachtig plaatje. Het is een absolute aanrader om vanaf de kade te kijken naar de zonsondergang op het Phewa meer met zijn gekleurde bootjes en de Himalaya-bergen op de achtergrond. Er is daarnaast voldoende te beleven: ontdek de omgeving van Pokhara per fiets, vaar met een gekleurd bootje over het Phewa meer of wandel naar de Shanti Stupa. Pokhara zal u zeker verrassen!

Voordelige groepsreis naar Nepal boeken

Ontdek het land van de Himalaya voordelig met NRV en bezoek tijdens de groepsreis ook buurland India. Met een groepsreis Nepal van NRV geniet u van een goed georganiseerde en complete rondreis door Nepal en India voor de beste prijs. Ook hebben wij een uitgebreid aanbod aan individuele rondreizen door Nepal.

Rondreizen > Rondreizen Nepal > Groepsreizen Nepal