Privéreizen Oezbekistan

Kukeldash Madrasah, Tasjkent
Stadsmuur, Khiva
Tahtakaracha pas, Oezbekistan
Registan plein, Samarkand
Aardewerk, Boechara

Individuele rondreis in magisch Oezbekistan

Op zoek naar een individuele rondreis Oezbekistan? Bekijk dan onze Oezbekistan reizen met indrukwekkende bezienswaardigheden. Maak kennis met de hartelijke bevolking, ontdek de oude geschiedenis en tradities, en zie de prachtige landschappen van deze bestemming in Centraal-Azië. Gaat u binnenkort mee op reis naar Oezbekistan?

Oezbekistan bezienswaardigheden: van Chorsu Bazaar tot Registan plein

De bezienswaardigheden van Oezbekistan in een rustig tempo bezoeken kan perfect met onze individuele rondreizen. Bewonder de hoofdstad van Oezbekistan en de Chorsu Bazaar van Tasjkent, proef de romantiek van de Zijderoute en bewonder de kleurrijke koepels en mozaïeken tijdens uitgebreide stadstours in Khiva, Boechara en Samarkand. Ga op ontdekkingstocht door Khiva en bezoek de historische monumenten en oude huizen die op de Werelderfgoedlijst staan van Unesco. Wandel door de fascinerende stad Boechara naar het prachtige historische centrum en maak een fotostop bij het mooie plein Registan in Samarkand. Beleef een unieke overnachting in traditionele yurt in de woestijn en geniet van een bbq-lunch aan het Aydurkal-meer. Ervaar de mooiste bezienswaardigheden van Oezbekistan met een individuele rondreis.

Boek Oezbekistan voordelig bij dé rondreisspecialist

Individuele rondreizen Oezbekistan zijn nu extra voordelig te boeken bij NRV. Ontdek waarom een individuele rondreis magisch is en bezoek de inspirerende bezienswaardigheden van deze bestemming. Wilt u nog meer uit uw individuele rondreis Oezbekistan halen? Bekijk onze extra’s bij de individuele reizen en kies uit bijzondere activiteiten zoals een dagtour met gids naar de ruïnes van de forten Ayaz-Kala en Toprak-Kala waarbij u tijdens een rit door het woestijnlandschap slaperige dorpjes passeert of wat dacht u van een bezoek aan een traditionele Oezbeekse familie om het nationale gerecht ‘plov’ zelf te bereiden? Met een rondreis Oezbekistan kunt u alle kanten op!
Rondreizen > Rondreizen Oezbekistan > Privéreizen Oezbekistan