Privéreizen Namibië

Namibie Sosussvlei

Individuele rondreis Namibië: ontdek de unieke natuur

Het oogstrelende Namibië heeft ons hart gestolen. Maak een individuele rondreis door Namibië en het wordt liefde op het eerste gezicht! Wij bieden u een uniek en divers aanbod individuele rondreizen, fly-drives Namibië, in combinatie met eventueel omliggende Afrikaanse landen. Kies uw favoriete individuele rondreis Namibië en favoriete huurauto uit en maak uw rondreis nóg specialer met één van onze verleng opties. Onze leuke extra’s maken uw individuele rondreis door Namibië tot een reis die u nooit meer zult vergeten!

Hoogtepunten van Namibië

Bezoek tijdens de individuele rondreis Namibië met uw zelfgekozen huurauto de hoogtepunten van het land. Bewonder de Sossusvlei met de hoge, rode zandduinen en wandel door de één na grootste kloof ter wereld, de Fish River Canyon. De Kalahari-woestijn is één van de grootste zandvlaktes ter wereld waar u kunt genieten van een prachtige zonsondergang. Natuurlijk kunt u ook op safari in Namibië. Spot de Big Five in Etosha Nationaal Park. Dit is het grootste wildpark van Namibië en staat bekend als één van de beste parken om dieren te spotten, vanwege de lage begroeiing. Ook kunt u tijdens uw individuele rondreis door Namibië op zoek naar nog meer onbekende parels van het land. Bezoek bijvoorbeeld een traditioneel dorp van de Himba’s en leer over de tradities en gebruiken van deze stam.

Individuele rondreis Namibië en Zuid-Afrika

Tijdens een individuele rondreis door Namibië kunt u er ook voor kiezen om door te reizen naar andere landen, zoals Zuid-Afrika of Botswana. Beleef uw Afrikaanse droom en geniet van de prachtige natuur in deze Afrikaanse landen. Zo kunt u de indrukwekkende Okavango Delta in Botswana bezoeken of de beroemde Victoria Falls. Verwen uzelf met nog meer safari dagen in het bijzondere Chobe Nationaal Park, waar u zowel olifanten, nijlpaarden, krokodillen als leeuwen kunt tegenkomen! Ook kunt u tijdens uw individuele rondreis genieten van de Afrikaanse cultuur, zeker als u een aantal dagen in de hoofdstad van Zuid-Afrika Kaapstad verblijft. Op deze manier geniet u optimaal van uw reis naar Namibië!

Flexibel aanpasbare Namibië reizen

Elke individuele rondreis door Namibië kunt u flexibel afstemmen op uw persoonlijke wensen. Wilt u uw rondreis Namibië verlengen, in een luxe accommodatie overnachten of een extra excursie bijboeken? Bekijk de mogelijkheden bij de upgrade- en verleng opties van uw favoriete reis. Wilt u het heft volledig in eigen hand nemen? Stel dan uw rondreis door Namibië helemaal zelf samen: zelf samenstellen Namibië. Reist u liever in groepsverband door Namibië? Bekijk dan ons aanbod groepsreizen Namibië.

Rondreizen > Rondreizen Namibië > Privéreizen Namibië