Antartica
Buenos Aires
Chileense fjorden
Falklandeilanden
Ushuaia

Cruise naar Zuid-Amerika & Antarctica

Een cruisevakantie naar Zuid-Amerika is voor iedereen… Kom meer te weten over de geschiedenis, geniet van de spectaculaire landschappen en wereldwonderen. Zuid-Amerika staat bij velen op de bucketlist. En dat is niet voor niets! Ontdek tijdens een cruise reis in Zuid-Amerika en Antarctica de meest verbluffende regio's ter wereld. Antarctica is het koudste gebied op aarde en staat bekend als de thuisbasis van een groot aantal zeedieren, waaronder acht soorten pinguïns die nestelen of broeden in en rond het continent. Wilt u deze bijzondere plekken ontdekken?

Een cruise met de Holland America Line

Ontdek Zuid-Amerika & Antarctica tijdens één van onze cruise rondreizen. Overdag gaat u op pad om de mooiste plekken te ontdekken op diverse bestemmingen en ’s avonds geniet u aan boord van alle faciliteiten van het cruiseschip. Al onze cruises worden uitgevoerd door de Holland America Line. Deze van oorsprong Nederlandse rederij staat garant voor een service met een glimlach. Het middelgrote schip - de Westerdam - van de Holland America Line heeft een fantastische service aan boord met live optredens en dinermogelijkheden in restaurants als Pinnacle Grill & Canaletto. Voor een moment van ontspanning en heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen kunt u in de Greenhouse Spa & Salon terecht. Een cruise met de Holland America Line is voor het hele gezin!

Stap aan boord en beleef de mooiste momenten

Al een plan aan het maken voor een prachtige cruise rondreis? Dit wordt dé tijd van uw leven. Kies uit één van onze cruise rondreizen en stap aan boord op het cruiseschip. Wij nemen u graag mee naar Zuid-Amerika & Antarctica. Verbaas u over de natuur, de indrukwekkende geschiedenis en de verschillende culturen. Misschien spot u wel wilde dieren… Kies voor een comfortabele en bijzondere reiservaring en ontdek ons aanbod aan cruisevakanties in Zuid-Amerika & Antarctica!

Onvergetelijke cruises door Zuid-Amerika & Antarctica

Dit is hét moment om uw cruise rondreis te boeken. Wij bieden een uniek aanbod van cruises en u profiteert altijd van vele voordelen. Ontdek vele bestemmingen met slechts één cruise rondreis en beleef de mooiste momenten tijdens uw cruise rondreis aan boord. De ultieme cruise rondreis beleeft u met NRV. Boek nu één van onze perfect samengestelde cruise rondreizen bij dé grootste rondreisspecialist van Nederland.
Rondreizen > Rondreizen Vaargebied Zuid-Amerika & Antarctica

Rondreizen Vaargebied Zuid-Amerika & Antarctica