Groepsreizen Maleisië

Maleisië Langkawi

Een veelzijdige groepsreis Maleisië

De groepsreis van NRV in Maleisië is een veelzijdige rondreis waarbij alle hoogtepunten van dit land worden bezocht. Maak kennis met de cultuur, natuur en bevolking van Maleisië samen met onze Nederlandssprekende reisleiding en geniet van een ongedwongen sfeer tijdens uw vakantie. Kunt u niet genoeg krijgen van Maleisië? Dat is bij NRV geen probleem, want bij ons kun u uw Maleisië vakantie met een aantal extra dagen op een exotisch strand verlengen. Zo kunt u op uw gemak bijkomen van alle indrukken die u tijdens uw reis heeft beleefd.

Ontdek de hoofdstad van Maleisië

Ontdek in Maleisië de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur. Naast winkelen en heerlijk eten biedt Kuala Lumpur ook een tal van indrukwekkende bezienswaardigheden. Zo kunt u tijdens de groepsreis Maleisië de Petronas Twin Towers bezoeken. Met een hoogte van 425 meter heeft u een waanzinnig mooi uitzicht over de stad. Bezoek het koloniale gedeelte van de stad en wandel over het Merdeka Square, waar jaarlijks door de Maleisiërs de onafhankelijkheid wordt gevierd. Zoek verkoeling in de schaduwrijke omgeving van het heerlijke stadspark Kuala Lumpur City Centre of leer meer over de geschiedenis van Maleisië in het National History Museum.

De mooie natuur van Maleisië

Maleisië heeft naast Kuala Lumpur nog veel meer te bieden! Samen met een groepsreis van NRV bezoekt u de mooiste plekken in Maleisië. Zo kunnen ook natuurliefhebbers het hart gedurende deze rondreis ophalen. Wat dacht u van een bezoek aan de Cameron Highlights? Dit gebied staat bekend voor zijn thee, aardbeien en honing. Een kort bezoek aan een theeplantage is zeker de moeite waard! Ga op zoek naar orang oetans op het tropisch eiland Penang. Ook hier kunt u genieten van de mooiste stranden die Maleisië te bieden heeft. Even heerlijk bijkomen doet u op het exotische strand van Langkawi.

Maleisië als unieke vakantiebestemming

Een rondreis Maleisië met NRV staat garant voor een bijzondere reiservaring. Samen met onze Nederlandse reisleiding geniet u van al het moois dat Maleisië te bieden heeft. Ook kunt u Maleisië ontdekken met een van onze individuele rondreizen Maleisië. Met uw eigen huurauto of samen met privéchauffeur ontdekt u zelf dit veelzijdige land. Wilt u helemaal uw eigen reis samenstellen? Dan kunt u deze samen met NRV helemaal zelf uw reis naar Maleisië samenstellen. Boek snel uw vakantie naar Maleisië en geniet samen met NRV van deze unieke vakantiebestemming!

Rondreizen > Rondreizen Maleisië > Groepsreizen Maleisië