Familiereizen Maleisië

Maleisië Langkawi

Familiereis Maleisië: op ontdekkingstocht met het gezin

Maleisië met kinderen, een land dat een schat aan ervaringen biedt voor gezinnen van alle leeftijden. Ga op mee op een familiegroepsreis of familieprivéreis en kies voor een gezinsvakantie vanaf 6 jaar of vanaf 12 jaar. Hierdoor kunnen je kinderen met leeftijdsgenoten de mooiste bestemmingen samen ervaren. En wat dachten jullie van luxe kamperen in pretpark Lost World of Tambun? De meest bijzondere ervaringen beleef je met een familiereis van NRV!

Maleisië met kinderen: hier moet je heen!

Van de weelderige regenwouden van Borneo tot de adembenemende stranden van Langkawi, Maleisië biedt een scala aan natuurlijke wonderen. Maak een avontuurlijke trektocht door de jungle, verken grotten of ontspan op prachtige eilanden - er is voor elk wat wils. De activiteiten zijn geschikt voor zowel de jongere reizigers als de oudere deelnemers. In Maleisië kun je naast Borneo ook andere hoogtepunten ontdekken zoals het oudste regenwoud ter wereld, Taman Negara. Of gaan jullie met een fietstocht de historische stad Malakka en de omgeving verkennen. Er zijn onwijs veel mooie plekken te verkennen in Maleisië met je gezin.

Rondreis Maleisië met gezin bij NRV

Zijn jullie erover na aan het denken om een familiegroepsreis- of privéreis te boeken? Bij dé rondreisspecialist kies je uit afwisselende rondreizen voor families samen met andere gezinnen of met je eigen gezin. Het dagprogramma van je familiereis is gevuld met unieke ervaringen en diverse excursies waar jullie nog lang over na zullen praten. Toe aan ontspanning? Ook daar is aan gedacht! Je sluit je familiereis Maleisië af op tropisch Langkawi. Welke familiereis in het prachtige Maleisië kiezen jullie?
Rondreizen > Rondreizen Maleisië > Familiereizen Maleisië