Drina rivier
Star Most
Mostar
Kravice waterfall
Traditional handmade souvenir

Ontdek ongerept Bosnië-Herzegovina tijdens een rondreis

Trekt een rondreis door Bosnië-Herzegovina u aan en bent u benieuwd naar wat de Balkan te bieden heeft? Reis dan met NRV mee langs alle hoogtepunten van dit prachtige land. Zo wandelt u bijvoorbeeld over het wereldberoemde Stari Most, een grote brug in de binnenstad van Mostar. Ook gaat u op pad door het Sutjeska Nationaal Park, het oudste natuurpark van het land waar de natuur nog volledig ongerept is. Heeft u de historische binnenstad van Sarajevo altijd al met eigen ogen willen bewonderen? Ook dat is opgenomen in een allesomvattende rondreis door Bosnië-Herzegovina.

De verborgen schatten van Bosnië-Herzegovina

Een rondreis door Bosnië-Herzegovina is zéker de moeite waard om een keer te maken. Tevens is het een bestemming die eenvoudig te combineren is met de omliggende landen Kroatië en Montenegro. Zo bezoekt u bedevaartsdorp Medjugorje eenvoudig terwijl u op doorreis bent naar Dubrovnik. Medjugorje is het grootste bedevaartsoord van Europa en is gelegen op een berg. Het is zeker de moeite waard om de klim hier naartoe te doen. Bosnië-Herzegovina is rijk aan geschiedenis en dat zult u dan ook terug zien tijdens uw rondreis door dit land. Tevens is dit land ontzettend toegankelijk met de auto en daarom heeft NRV ook diverse rondreizen samengesteld waarin Bosnië-Herzegovina is opgenomen.

Divers aanbod aan rondreizen door de Balkan

Heeft u altijd al Kroatië willen combineren met een rondreis door Bosnië-Herzegovina? Bekijk dan eens onze privéreizen en u vindt gegarandeerd een reis die u aanspreekt. Wilt u er graag een bezoek aan Montenegro aan toevoegen? Dat kan natuurlijk ook. De reisspecialisten van NRV hebben verschillende autorondreizen samengesteld door de Balkan. U kunt kiezen voor een reis met eigen vervoer of op basis van fly drive. Wat u ook kiest, bij NRV bent u ervan verzekerd dat u een prachtige rondreis door Bosnië-Herzegovina maakt.

Rondreizen > Rondreizen Bosnië-Herzegovina

Rondreizen Bosnië-Herzegovina