Privéreizen IJsland

Noorderlicht
Reykjavik
Walvistochten
Jökulsárlón-gletsjerlagune
Zuidkust
Flora & fauna
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Doorkruis prachtige nationale parken en slenter langs charmante vissersdorpjes

De keus is helemaal aan u, kiest u voor ‘IJsland in een notendop’, ‘Klassiek IJsland’, ‘Relaxt door IJsland’ of één van onze andere bijzondere individuele rondreizen? Met al onze privéreizen komt u langs ongerepte gebieden, indrukwekkende nationale parken en idyllische vissersdorpjes op het schiereiland Snæfellsnes. En voor nog meer plezier kunt u bijvoorbeeld ook een optionele tocht per sneeuwscooter of een gletsjerwandeling boeken bij onder andere de privéreis ‘Het Beste van Zuid-IJsland & Schiereiland Snæfellsnes’.

Geniet van bijzondere watervallen en grote gletsjers

Bewonder de indrukwekkende Gullfoss-waterval, zie een uitbarstende geiser en grote gletsjers. Een individuele rondreis IJsland met ongerepte, pure natuur en een uitbundig vogelleven klinkt toch als muziek in de oren? Verken het “Land van Vuur en IJs” in een rustig tempo en bewonder ook de andere bekende watervallen in IJsland: Skógafoss, Seljalandsfoss. Een onvergetelijke reis langs ontelbaar veel hoogtepunten en onvoorstelbare natuur. Iedere dag weer zult u versteld staan van de ontdekkingen.

Voordelige individuele rondreizen naar IJsland met NRV

Beleef magisch IJsland tijdens een individuele rondreis vol avontuur. De diversiteit van de natuur, schiereiland Snæfellsnes, Reykjavik, lavawatervallen in West-IJsland en Diamond Beach. Het komt allemaal op uw pad tijdens een rondreis IJsland. Tijdens onze voordelige individuele rondreizen naar IJsland aten wij u graag kennismaken met dit prachtige land. Onze individuele rondreizen hebben drie dingen met elkaar gemeen: flexibiliteit, zekerheid en de beste prijs. Bekijk onze rondreizen naar IJsland en laat u verrassen door het ruime aanbod privéreizen!
Rondreizen > Rondreizen IJsland > Privéreizen IJsland
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis