Rondreis Namibië
Reizen Costa Rica & Nicaragua
Rondreis Amerika

Reiscafé

Bekijk onze prachtige reisfilms nu gemakkelijk vanuit huis
Heeft u het NRV Reiscafé dit jaar bezocht? En wilt u nóg meer te weten komen over een specifiek land of alvast in de stemming komen voor uw reis? Op deze pagina vindt u de reisfilms van een aantal van onze bestemmingen. Bekijk ze nu gemakkelijk online.
Alle reisfilms kunnen bekeken worden in de Thuisbioscoop →

Bent u benieuwd wat het NRV Reiscafé is?
In het NRV Reiscafé organiseren wij presentaties waarin wij inspiratie en praktische informatie geven over een specifieke bestemming. Onder het genot van een drankje wordt u aan de hand van een presentatie meegenomen naar de bestemming van uw keuze.
Zo krijgt u alvast een voorproefje van wat u tijdens uw rondreis met NRV kunt verwachten. Ook geven wij praktische informatie en handige tips ter voorbereiding op uw rondreis. Uiteraard kunt u na afloop van de presentatie bij één van onze enthousiaste reisspecialisten terecht voor het beantwoorden van uw individuele vragen of uw droomreis definitief boeken.

Blijf op de hoogte van nieuwe data
Wilt u het sfeervolle Reiscafé bezoeken? Schrijf u in voor de nieuwsbrief onderaan onze website. Zo wordt u op de hoogte gebracht van een volgend Reiscafé.

Thailand PresentatieVietnam PresentatieJordanië PresentatieZuid-Afrika PresentatieJapan PresentatieSumatra, Java & Bali PresentatieSumatra, Java & Bali PresentatieCosta Rica PresentatieSri Lanka PresentatiePeru Presentatie