Groepsreizen Sri Lanka

Sri Lanka Nuwara Eliya

Groepsreis Sri Lanka - Bijzonder Sri Lanka

Onze zeer complete groepsreis in Sri Lanka staat bol van de vakantievitaminen. Het door vele reizigers gewaardeerde NRV-recept bestaat niet alleen uit vertrekgarantie en een voordelige prijs, maar ook uit afgewogen programma’s van reisexperts, enthousiaste Nederlandssprekende reisleiding en goede hotels met ontbijt. Behoefte aan een extra royale dosis strand? Bij de programma’s vindt u altijd keuze uit diverse verlengingen en upgrades voor een langer of luxer strandverblijf.

Bezienswaardigheden Sri Lanka

De start van uw groepsreis Sri Lanka is al een bezienswaardigheid op zich. Zodra u geland bent, voelt u meteen de tropische warmte, ruikt u de kruidige geuren en ziet u mannen en vrouwen in kleurrijke sarongs. Samen met de andere reizigers en uw reisleiding bezoekt u de historische koningsstad Anuradhapura met indrukwekkende cultuurhistorische monumenten. In het programma van de groepsreis Sri Lanka zitten ook verschillende mogelijkheden voor een safari. Bijvoorbeeld in het grootste en oudste wildpark van Sri Lanka, het Wilpattu National Park. Een bezoek aan én beklimming van de ‘Leeuwenrots’ Sigiriya mag natuurlijk niet aan uw groepsreis Sri Lanka ontbreken.

Op pad met Nederlandssprekende reisleiding

Het bijzondere aan een groepsreis Sri Lanka is dat u alle opgedane ervaringen met uw groepsgenoten kunt delen. Bovendien is het handig om te weten dat u de 1200 treden van de Leeuwenrots niet alleen beklimt! De Nederlandssprekende reisleider neemt u ook mee naar de meer onbekende plekjes van Sri Lanka. U maakt bijvoorbeeld een enerverende fietstocht van ongeveer 10 kilometer door de omgeving van Polonnaruwa. Tijdens een treinreis door de binnenlanden beleeft u de manier van reizen van de lokale bevolking. U sluit uw groepsreis Sri Lanka af aan het strand, waar u samen met uw groepsgenoten kunt nagenieten van een prachtige rondreis. Wilt u vooraf al genieten van uw reis? Bezoek dan het NRV Reiscafé.

Beleef meer Sri Lanka met NRV

Als u met NRV een rondreis Sri Lanka maakt, kunt u net een beetje extra van Sri Lanka genieten. Maak uw groepsreis Sri Lanka bijvoorbeeld extra uniek door uw strandverblijf te verlengen in een nóg luxer hotel. Uw rondreis Sri Lanka uitbreiden met een bezoek aan de Malediven? Kies dan de mogelijkheid voor meer comfort aan de paradijselijke stranden van de Malediven. Wilt u liever een individuele rondreis door Sri Lanka maken? Ontdek dan ons aanbod individuele rondreizen naar Sri Lanka. Het is ook mogelijk om uw rondreis volledig naar eigen wens in te vullen. Bekijk hiervoor onze unieke reisvorm zelf samenstellen Sri Lanka.

Rondreizen > Rondreizen Sri Lanka > Groepsreizen Sri Lanka