Reizen Costa Rica & Nicaragua
Rondreis Amerika
Rondreis Vietnam

Ontdek de wereld met NRV

Bijna alles kan weer als u wilt rondreizen. Waren er tot voor kort nog inreisbeperkingen voor een aantal landen buiten de EU, nu zijn inmiddels veel van deze beperkingen afgeschaft. De wereld ontdekken is fantastisch en NRV zorgt ervoor dat dat zo veilig en zorgeloos mogelijk kan. Wij bieden u de zekerheid van gratis omboeken mocht u toch twijfelen over de gekozen reis of vertrekdatum. Ook tijdens de reis bieden wij de optimale zorg zoals u van ons gewend bent. Onze vertegenwoordigers ter plaatse kennen en erkennen het grote het belang voor onze reizigers, voor henzelf en voor NRV om de reizen zo veilig en verantwoord mogelijk te organiseren.

Bekijk hier onder alle belangrijke informatie over reizen:


De NRV Zekerheidsgarantie*:

  • Gratis omboeken tot 60 dagen voor vertrek op al onze groepsreizen, privéreizen of zelf samenstellen op alle vertrekken*;
  • NRV Zekerheidsgarantie is niet geldig op Cruises. Daar gelden de reguliere reisvoorwaarden. Bekijk deze hier. 
  • Altijd verzekerd van repatriëring;
  • 24/7 bereikbaar tijdens uw reis;
  • Uw vakantieland kleurt kort voor vertrek toch weer oranje of rood? Dan nemen wij z.s.m. contact met u op over de reismogelijkheden;
  • Hygiëne en veiligheid volgens COVID-19 richtlijnen tijdens elke reis;
  • Aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

* Bekijk hier alle voorwaarden.
Reisinformatie per land

Het is belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan en op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. 

Bekijk op Nederland Wereldwijd het laatste nieuws en reisadvies per land of download de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane, zodat u altijd de meest recente informatie bij de hand heeft.

Indien u de Belgische nationaliteit heeft kijkt u op de website van de Belgische overheid.

Bekijk het reisadvies per land
Verzekeringen

Diverse landen eisen dat u verzekerd bent voor de medische kosten mocht u onverhoopt ter plaatse besmet raken met corona. Een aantal verzekeraars biedt inmiddels dekking voor kosten die samenhangen met een corona besmetting die u ter plaatse oploopt in een oranje land.

Check de voorwaarden van uw verzekeringsmaatschappij. Uw basisverzekering ziektekosten dekt natuurlijk uw ziektekosten ter plaatse, maar niet de extra reis- en verblijf kosten.
Via de volgende websites kunt u nog meer handige informatie terugvinden.

Heeft u geen reisverzekering afgesloten via NRV dan raden wij u aan de website van uw verzekeraar te raadplegen voor uw vragen.
Nog vragen?

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Neemt dan contact op met één van onze reisspecialisten via:

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 - 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 - 16:00 uur.