Ecuador header

Onze fascinerende rondreizen naar Ecuador en de Galápagos

Een rondreis Ecuador en de Galápagos eilanden staat garant voor een unieke en bijzondere ervaring! Reis tijdens een van onze rondreizen mee naar de hoogst gelegen hoofdstad ter wereld: Quito. Ontdek de mooiste en meest gevarieerde natuur van Ecuador en de Galápagos eilanden en geniet daarnaast van plezierige ontmoetingen met de lokale bevolking. Onze rondreizen Ecuador zijn zo samengesteld dat u alle hoogtepunten van Ecuador en de Galápagos eilanden bezoekt. Onze reisspecialisten staan uiteraard klaar om u te helpen bij het boeken van uw favoriete Ecuador en de Galápagos eilanden reis.

Bezienswaardigheden van Ecuador en de Galápagos

Een groeps- of privéreis naar Ecuador en de Galápagos eilanden van NRV is een rondreis vol met cultuur, natuur en geschiedenis. Na het bezoeken van de hoofdstad Quito gaat u vanzelfsprekend veel meer geweldige bezienswaardigheden bezoeken. Maak bijvoorbeeld een spectaculaire treinreis naar de Nariz del Diablo ofwel de neus van de duivel met als hoogtepunt de zigzagafdaling. U kunt ultiem genieten van de weelderige natuur in Ecuador in het Amazonegebied. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan de thermale warmwaterbronnen van Papallacata waar u heerlijk kunt ontspannen in het warme water. Bij enkele rondreizen sluit u uw vakantie af op de Galápagos eilanden dat bekend is om zijn unieke ecosysteem.

Geniet van de cultuur en geschiedenis van Quito

Tijdens onze rondreizen door Ecuador kunt u wandelen door het historische centrum van Quito en een bezoek brengen aan de kathedraal met fraaie glas-in-loodramen, het presidentieel paleis of maak een tocht met de kabelbaan El Teleferico. Het historische centrum van Quito staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco sinds 1978, dus een bezoek aan Quito is absoluut de moeite waard! Kennis maken met de kleurrijke en diverse lokale bevolking doet u in een van de vele restaurantjes waar u kunt genieten van de Ecuadoriaanse keuken.

Voordelige rondreizen naar Ecuador en de Galápagos

Een Ecuador en Galápagos reis boekt u bij NRV tegen de beste prijs! U kunt kiezen uit diverse individuele rondreizen Ecuador, waar u eventueel een aantal dagen op de Galápagos eilanden verblijft. Ook is het uiteraard mogelijk om dit unieke land te verkennen met een van onze groepsreizen Ecuador. Met een groepsreis heeft u eveneens de keuze om enkele dagen op de tijdens uw reis op de Galápagos eilanden te verblijven.

Rondreizen > Rondreizen Ecuador & de Galápagos

Rondreizen Ecuador & de Galápagos