Groepsreizen Australie

Twaalf Apostelen
Sydney
Uluru
Blue Mountains
Fraser Island

Groepsreizen Australië: wereldsteden, ongerepte natuur en wildlife

Australië is een land vol natuurlijke wonderen, de wilde outback en veel wildlife. De mooiste bezienswaardigheden in Australië beleeft u met een rondreis waarin hoogtepunten zoals de culturele hoofdstad Melbourne en het grootste zandeiland Fraser Island uitgebreid worden bezocht. In Australië leven ontzettend veel interessante en unieke diersoorten. Vanwege de ongerepte natuur is de kans groot dat u dieren in het wild spot. Zo ziet u tijdens uw groepsreis misschien wel koala’s, kangoeroes, zeeleeuwen en wallaby’s. Australië is een paradijs voor dierenliefhebbers!

Ontdek de jungle van Daintree Rainforest & Great Barrier Reef

Met een groepsreis naar Australië ontdekt u alle natuurwonderen en prachtige gebieden. Aan de noordoostkust van Queensland vindt u het natuurlijke wonder Daintree Rainforest. Het tropische ecosysteem is meer dan 180 miljoen jaar oud en daarmee één van de oudste regenwouden op aarde. Deze magische plek behoort tot de Unesco Werelderfgoedlijst en is een paradijs voor iedereen die van natuur houdt! Bij Cape Tribulation loopt de jungle over in het Great Barrier Reef. Het grootste koraalrif ter wereld met heel veel riffen, eilanden en verschillende soorten vissen. In deze regio zult u de rijkste diversiteit aan flora en fauna vinden.

Zorgeloos op groepsreis door Australië

Wanneer u kiest voor de complete groepsreis door Australië, staat u gegarandeerd een spectaculaire vakantie te wachten. Onze reisspecialisten hebben de perfecte combinatie hoogtepunten en indrukwekkende natuurlandschappen samengesteld, waardoor deze groepsrondreis onvergetelijk wordt. Wilt u liever een gecombineerde rondreis Australië en Nieuw-Zeeland? Bekijk dan onze samengestelde groepsreis Het Beste van Australië & Nieuw-Zeeland. Wacht niet langer en boek nu uw favoriete groepsreis Australië of bekijk het unieke aanbod rondreizen Australië.
Rondreizen > Rondreizen Australië > Groepsreizen Australie