Groepsreizen Nieuw Zeeland

Nieuw-Zeeland Franz Josef gletsjer

Volop natuurschoon in Nieuw-Zeeland: Mount Cook, Fiordland en meer

Wij kunnen het met zekerheid zeggen, één van de meest indrukwekkende parken in Nieuw-Zeeland is Mount Cook. Dit natuurpark bestaat uit drie verschillende pieken met de High Peak van 3764 meter als hoogste, deze wordt steeds vaker Aoraki genoemd wat ‘De berg die de wolken pakt’ betekent. In Mount Cook Nationaal park bevindt zich de Tasman-gletsjer, de grootste gletsjer van Nieuw-Zeeland en is maar liefst 600 meter diep en 27 kilometer lang. Fiordland Nationaal Park is het grootste nationale park van Nieuw-Zeeland met beboste heuvels, vele meren, watervallen, gletsjers, fjorden en een subtropisch regenwoud. Voor de rest sieren mooie dolfijnen, grote walvissen en een aantal zeer zeldzame vogels dit park. Er zijn verschillende wandelroutes die u langs al het moois van Fiordland brengen. Tijdens de groepsreis zult u versteld staan van alle nationale parken in Nieuw-Zeeland.

Onvergetelijke bezienswaardigheden

Met een groepsrondreis maakt u kennis met de Maori-cultuur in vulkanisch Rotorua. De stad Rotorua is gelegen in het hart van het Noordereiland, in een geothermisch gebied en is meerdere keren bekroond tot mooiste stad van Nieuw-Zeeland. Verder staat het bekend om de Te Arawa Maori-bevolking vanwege de bijzondere gewoonten en tradities. Een prachtplek die niet erg bekend is onder toeristen, is Catlins. Woeste kust, kronkelende wegen en dicht beboste gebieden vormen the Catlins. Een echte must see zijn de Purakaunui-watervallen. Omlijst door inheemse bossen en met een hoogte van twintig meter behoren deze watervallen tot de meest gefotografeerde watervallen van Nieuw-Zeeland. Nieuw-Zeeland zou Nieuw-Zeeland niet zijn als u het natuurlijke kunstwerk ‘Waitomo’ niet op een avontuurlijke en sportieve manier kon bewonderen. In de grotten wandelt of vaart u onder een sterrenhemel van glimwormen.

Reis voordelig met onze groepsreizen Nieuw-Zeeland

Rondreizen door Nieuw-Zeeland staat voor een geweldige ervaring! Bij de groepsreizen van NRV bent u verzekerd van enthousiaste Nederlandssprekende reisleiding. Met de groepsreizen van NRV heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen en/of te upgraden om uw reis perfect te laten aansluiten op uw eigen wensen. Reist u binnenkort voor de beste prijs met ons mee? Wij bieden een complete groepsreis Nieuw-Zeeland én kunnen u garanderen van een volledig verzorgde reis met allerlei hoogtepunten die u niet wilt missen!
Rondreizen > Rondreizen Nieuw-Zeeland > Groepsreizen Nieuw Zeeland