Witte stranden
Macaque aapjes
Stranden van Mauritius
Tropisch fruit op de lokale markt
Tropisch Mauritius

Mauritius vakantie: paradijselijk, bounty stranden, natuur en meer hoogtepunten

Droomt u van een relaxte strandvakantie Mauritius? Zonnige dagen, een verfrissende duik in de turquoise zee en zwemmen tussen kleurrijke vissen. Op dit eiland kunt u zich goed vermaken met een fly drive en individuele rondreis van NRV. Naast heerlijke stranddagen kunt u op dit eiland op pad gaan om diverse highlights te gaan ontdekken. Zo kunt u het duinlandschap Seven Coloured Earths in Black River Gorges Nationaal Park bewonderen, een absolute must see en een zeer bijzonder natuurfenomeen. De naam zegt het al, het landschap is hier zeven kleuren. Het gebied is te vinden in het zuiden van het eiland waarbij u onderweg getrakteerd zult worden op mooie uitzichten en natuur.

Ontdek de onderwaterwereld en bezienswaardigheden met een afwisselende rondreis

Welkom op hét watersport eiland. Mauritius is geweldig voor liefhebbers van snorkelaars en duikers, want wat heeft dit paradijs leuke watersportactiviteiten en een prachtige onderwaterwereld. Indrukwekkende bezienswaardigheden en hoogtepunten ontdekt u met een rondreis van NRV. Met een reis naar Mauritius bezoekt u ook de hoofdstad Port Louis. In de hoofdstad van Mauritius komen alle culturen samen met als hoogtepunt de lokale markt. In de hoofdstad brengt u een bezoek aan de ruïnes van het VOC-fort Frederik Hendrik. Al met al een fijne, relaxte rondreis om niet snel te vergeten!

Ontdek het eiland leven op Mauritius nu in combinatie met onze andere rondreizen

Een vakantie naar tropisch Mauritius betekent natuurlijk volop genieten en relaxen! Bij NRV kunt u nu onze individuele rondreis naar Zuid-Afrika in combinatie met Mauritius boeken. Het is vooral heerlijk om bij te komen van alle indrukken die u tijdens uw rondreis door Zuid-Afrika hebt opgedaan en te genieten van het exotische Mauritius. Ontdek samen met NRV indrukwekkend Zuid-Afrika en het mooie Mauritius! Onze reisspecialisten hebben deze rondreizen met veel zorg samengesteld. Met onze combinatiereis ‘Zuid-Afrika & Mauritius’ kunt u in een rustig reistempo genieten van beide bestemmingen.

Bekijk onze reizen naar Mauritius per productsoort:

Rondreizen > Rondreizen Mauritius

Rondreizen Mauritius