Groepsreizen Ierland

Ierland vakantiepagina

Ongerepte natuur tijdens uw groepsreis Ierland

Onze groepsreizen Ierland brengen u langs verschillende hoogtepunten die u niet mag missen. Ontdek onze groepsreizen waarbij u langs de betoverende watervallen en groene valleien in de Wicklow Mountains komt. Dit is een beschermd natuurgebied met prachtige valleien, meren en riviertjes. Bent u benieuwd naar nóg meer mooie plekken in Ierland? Bekijk dan al onze rondreizen Ierland en beleef de geweldige excursies en prachtige tochten door natuurgebieden als de Glens of Antrim, Connemara en de Ring of Kerry.

De rijke cultuur van Ierland

Ierland heeft een cultuur die al duizenden jaren oud is. Eén van de bekendste tradities is St. Patrick’s Day. Op deze dag wordt St. Patrick geëerd en dragen de mensen groene kleding. Ook zijn de gezellige pubs, waar u in contact kunt komen met de lokale bevolking onderdeel van de Ierse cultuur. Ieren zijn zeer vriendelijke mensen en vinden het leuk om met iedereen een praatje te maken. Ga mee met een rondleiding en proeverij in de oudste whiskystokerij van Ierland. Maak kennis met typisch Ierland!

Voordelige groepsreizen Ierland

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige rondreis langs de mooiste plekken in Ierland en bent u op zoek naar een combinatie van natuur, cultuur en een vriendelijk welkom van de locals? Boek dan nu uw zorgeloze reis met NRV naar Ierland tegen de beste prijs en bezoek alle hoogtepunten van deze parel! Ook is het mogelijk om met één van de individuele rondreizen Ierland het prachtige land met uw eigen reisgezelschap te ontdekken. Wacht niet langer en laat u verrassen door het ruime aanbod groepsreizen.
Rondreizen > Rondreizen Ierland > Groepsreizen Ierland