Groepsreizen Ierland

Ring of Kerry
Kust Noord-Ierland
Belfast Castle
Poulnabrone dolmen in The Burren
Cliffs of Moher
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Ongerepte natuur tijdens uw groepsreis Ierland

Onze groepsreizen Ierland brengen u langs verschillende hoogtepunten die u niet mag missen. Ontdek onze groepsreis Hoogtepunten van Zuidwest-Ierland waarbij u langs de betoverende watervallen en groene valleien in de Wicklow Mountains komt. Dit is een beschermd natuurgebied met prachtige valleien, meren en riviertjes. Of bent u benieuwd naar nog meer Ierland? Ga dan mee met de groepsreis ‘Ierland Compleet’ en beleef de geweldige excursies en prachtige tochten door natuurgebieden als de Glens of Antrim, Connemara en de Ring of Kerry.

De rijke cultuur van Ierland

Ierland heeft een cultuur die al duizenden jaren oud is. Één van de bekendste tradities is St. Patrick’s Day. Op deze dag wordt St. Patrick geëerd en dragen de mensen groene kleding. Ook zijn de gezellige pubs, waar u in contact kunt komen met de lokale bevolking onderdeel van de Ierse cultuur. Ieren zijn zeer vriendelijke mensen en vinden het leuk om met iedereen een praatje te maken. Tijdens de groepsreis Hoogtepunten van Zuidwest-Ierland krijgt u een rondleiding en proeverij in de oudste whiskystokerij van Ierland. Tijdens deze tour maakt u kennis met typisch Ierland.

Ontdek alle hoogtepunten met een groepsreis naar Ierland

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige rondreis langs de mooiste plekken in Ierland en bent u op zoek naar een combinatie van natuur, cultuur en een vriendelijk welkom van de locals? Boek dan nu uw zorgeloze groepsreis met NRV naar Ierland tegen de beste prijs en bezoek alle hoogtepunten van deze parel! Ook is het mogelijk om met één van de individuele rondreizen Ierland het prachtige land met uw eigen reisgezelschap te ontdekken. Wacht niet langer en laat u verrassen door het ruime aanbod groepsreizen.
Rondreizen > Rondreizen Ierland > Groepsreizen Ierland
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis