Andorra berglandschap

Rondreis Andorra: prachtige natuur

Spreekt een rondreis vol natuurrijke hoogtepunten u aan? Bekijk dan meer van onze Andorra rondreizen en ontdek deze afwisselende bestemming. Honderden kilometers lange wandelpaden, uitjes naar de bergen en schitterende natuurparken is wat u kunt verwachten als u kiest voor één van onze rondreizen. Andorra is een waar paradijs voor wandelaars. Bezoek de sprookjesachtige landschappen en geniet van de beste uitzichten van Andorra. Lees meer over wat Andorra te bieden heeft en wordt verliefd op deze prachtige bestemming.

Bezienswaardigheden van Andorra

Ontdek in Andorra de hoofdstad Andorra La Vella en het schilderachtige centrum Barri Antic. Loop langs historische gebouwen en oude stenen straatjes waar u ook veel authentieke huizen zult vinden. In de hoofdstad spot u verschillende monumenten, musea en kerken. Bezienswaardig zijn het kunstwerk ‘The nobility of time’ gemaakt door Dalí, de Sant Esteve kerk met sierlijke houten versieringen en het bijzondere, historische Casa de la Vall. Als u van winkelen houdt, dan bent u in Andorra la Vella aan het juiste adres. De vele winkelcentra zijn aantrekkelijk voor toeristen, want in Andorra hoeft u namelijk geen belasting te betalen over uw aankopen en shopt u dus voor leuke prijzen. Vergeet dus niet de leuke winkelstraatjes te bezoeken!

Onze avontuurlijke en voordelige rondreizen Andorra

Wanneer u kiest voor een rondreis Andorra, kiest u voor een zorgeloze rondreis voor de beste prijs. Ontdek daarom direct ons aanbod rondreizen in Andorra. U kiest voor veel vrijheid, flexibiliteit en u kunt kiezen uit afwisselende reisroutes met actieve dagprogramma’s. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan bij onze rondreizen Andorra. Onze ervaren reisspecialisten staan altijd klaar om al uw vragen over onze rondreizen Andorra te beantwoorden! Meer inspiratie nodig over deze bestemming, bekijk dan onze inspiratie pagina over Andorra.
Rondreizen > Rondreizen Andorra

Rondreizen Andorra