Groepsreizen Zuid-Afrika

Krugerpark
Swaziland
Panoramaroute
Kaapse wijnlanden
Tafelberg in Kaapstad
Tuinroute
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Een groepsreis Zuid-Afrika is een groepsreis vol afwisseling

Bent u op zoek naar een onvergetelijke en avontuurlijke rondreis naar Zuid-Afrika? Bij de groepsreizen van de rondreisspecialist kunt u - naast de beste prijs en gevarieerde programma’s - altijd vertrouwen op vertrekgarantie en een enthousiaste Nederlands-/Zuid-Afrikaanssprekende reisleider die alles weet over de cultuur en natuur van Zuid-Afrika. Wilt u een extra safari maken of één van de vele andere leuke optionele excursies? Of uw rondreis individueel verlengen? Bekijk de flexibele mogelijkheden bij onze reisprogramma’s en boek uw groepsreis naar Zuid-Afrika!

Beleef een avontuurlijke safari in Zuid-Afrika

Een groepsrondreis Zuid-Afrika van NRV brengt u naar de verschillende wildparken waar u op safari kunt gaan om de Big Five te spotten. Er zijn daar uiteraard nog veel meer dieren te bewonderen! Eén van de grootste wildparken is het beroemde Krugerpark. Ontdek ook tijdens een groepsreis Zuid-Afrika de smeltkroes van culturen die het land rijk is. Vooral in Kaapstad merkt u dat. Bezoek de Tafelberg, de vrolijke pinguïns op Boulders Beach en vergeet niet te proeven van de heerlijke lokale wijnen die op de wijnlandgoederen bij Stellenbosch worden gemaakt. Wat een groepsreis Zuid-Afrika zo bijzonder maakt, is dat u al de hoogtepunten en uw opgedane ervaringen kunt delen met uw reisgenoten.

Voordelige groepsreizen Zuid-Afrika

De reisprogramma’s van onze groepsreizen Zuid-Afrika zijn met zorg door onze reisspecialisten samengesteld. Profiteer daarnaast van de mogelijkheden om uw groepsreis Zuid-Afrika uit te breiden met verschillende excursies, verlengingsmogelijkheden en upgrades. Twijfelt u tussen een groepsreis of individuele rondreis? Bekijk dan al onze rondreizen Zuid-Afrika en boek uw rondreis naar keuze! Wilt u bijvoorbeeld liever een individuele rondreis door Zuid-Afrika maken? Ontdek dan ons uitgebreide aanbod individuele rondreizen Zuid-Afrika. Of wilt u uw reis volledig zelf samenstellen? U kiest dan voor de unieke reisvorm zelf samenstellen Zuid-Afrika. Wacht niet langer en boek een groepsreis Zuid-Afrika bij NRV. Wij zorgen voor een geweldige Afrikaanse reiservaring!.

Rondreizen > Rondreizen Zuid-Afrika > Groepsreizen Zuid-Afrika
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis