Familiereizen Zuid-Afrika

NRV Zuid Afrika Rondreizen

Zuid-Afrika met gezin, een onvergetelijke ervaring

Een familiereis Zuid Afrika staat garant voor prachtige natuur en entertainment voor alle leeftijden. Van kleine tot grote dieren en unieke vergezichten, het hele gezin zal deze bestemming in haar reizigers hart sluiten. Ga met kinderen op safari en maak kennis met bijzondere culturen die het land rijk is. Daarna even bijkomen van alle indrukken? Onze reisroutes bestaan uit een perfecte balans tussen avontuur en ontspanning. Waardoor jullie alleen maar hoeven te genieten.

Hoogtepunt van een Zuid Afrika familiereis, spot het wildlife!

Een gezinsreis Zuid-Afrika is niet compleet zonder een bezoek aan één van de mooie natuurparken die het land rijk is. Tijdens onze familiereizen maken wij het voor jou en de kinderen mogelijk om het echte wildlife te spotten. Kindvriendelijke gamedrives zijn op verschillende locaties onderdeel van jullie rondreis. Na een fantastische dag, heerlijk relaxen in een hotel met zwembad? Ook dat gebeurt bij onze afwisselende rondreizen. Van kindvriendelijke safari’s tot rustige reisdagen en fijne hotels. Zorgeloos genieten doe je bij NRV.

Zorgeloos genieten tijdens onze rondreis Zuid-Afrika met gezin

Als rondreisspecialist weten wij bij NRV dat rondreizen met kinderen bijzonder is. Dit zijn herinneringen voor het leven. Vandaar dat alle familiereizen perfect zijn toegespitst op het meereizen van kinderen. Van de jongere kinderen vanaf 6+ tot aan de nieuwsgierige tieners. Ieder reisprogramma is met de grootste zorg en aandacht samengesteld. Van heerlijke familiehotels tot aan kindvriendelijke activiteiten. Onze familiereizen Zuid-Afrika worden uitsluitend begeleid door ervaren reisleiders die niet alleen de ouders alles over de bestemming kunnen vertellen, maar ook de kleine avonturiers volledig mee kunnen nemen door boeiende verhalen en leuke activiteiten.
Rondreizen > Rondreizen Zuid-Afrika > Familiereizen Zuid-Afrika