Privéreizen Oman

Wadi Bani Khalid
Wahibi Sands
Ras al-Jinz
Jebal Akhdar

Individuele rondreis Oman – Mystiek en sprookjesachtig genieten

Laat u betoveren door historisch én modern Oman. Oman is een uitstekende en bijzondere bestemming voor uw individuele rondreis. Geniet van de uitgestrekte woestijngebieden, groene oases en wadi’s, authentieke steden en levendige zouks. Tijdens uw individuele rondreis door Oman ontdekt u alle culturele en natuurlijke schatten met uw eigen 4WD. Bent u Oman nog niet zat na uw rondreis? Met de verlengingsopties die u bij de programma’s vindt, boekt u er eenvoudig nog een paar heerlijke dagen in een luxe resort aan het strand of in wereldstad Dubai bij. Dit zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke vakantie in Oman!

Van historisch fort tot levendige zouk

Op individuele rondreis door Oman zult u meerdere historische steden tegenkomen, die ook allemaal een levendig centrum hebben, een zouk. De hoofdstad van Oman, Muscat, heeft een prachtige, oude zouk aan de haven. Wandel hier door de gezellige en kleine straten en ontdek het dagelijkse leven in Muscat. In deze stad kunt u ook genieten van de prachtige en typische architectuur, bijvoorbeeld van de Grand Mosque, het paleis en het oude fort. In Nizwa kunt u ook een bezoek brengen aan een zouk, één van de grootste in de regio zelfs! Op vrijdag wordt hier een beroemde en authentieke dierenmarkt gehouden. Tijdens uw individuele rondreis kunt u ook een bezoek brengen aan kleine dorpjes die in het ruige landschap van Oman liggen. Het kleine arbeidersstadje Bahla bijvoorbeeld is vooral bekend om pottenbakkerijen en het dorpje Al Hamra bestaat nog uit lemen huisjes. Het is net alsof u terug gaat in de tijd!

Ontdek natuurrijk Oman

Tijdens uw individuele rondreis Oman zult u versteld staan van het contrast tussen de uitgestrekte woestijn en de groene oases omgeven door ruige rotsen. Met uw 4WD rijdt u via veel onverharde stukken langs de kust naar Wadi Tiwi, waar u kunt genieten van de prachtige diversiteit aan natuur. In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan het nationale park Ras Al Jinz om reuzenschildpadden op het strand te zien broeden. En dan ziet u het landschap ineens veranderen en bent u in de Wahibi Sands, misschien wel hét hoogtepunt van uw individuele rondreis Oman. Hier geniet u van een prachtige zonsondergang en kunt u een tocht door de woestijn maken op een kameel. Van de woestijn rijdt u zo door naar Jebel Shams, de ‘Grand Canyon’ van Oman. Kortom, op individuele rondreis door Oman ziet u bijna alle vormen van onze wonderlijke natuur!

Op rondreis door Oman met NRV

Onze enthousiaste reisspecialisten hebben een bijzonder aanbod aan rondreizen Oman voor u samengesteld, waarbij u langs alle hoogtepunten van Oman komt. Uniek aan ons aanbod is dat we ook een individuele rondreis door Oman én Dubai aanbieden en een individuele rondreis waarbij u naar Salalah in het zuiden van Oman reist.

Rondreizen > Rondreizen Oman > Privéreizen Oman