Buenos Aires
Iguazú watervallen
Península Valdés
Perito Moreno
Purmamarca
Bariloche
Ushuaia

Rondreis Argentinië: tango, wijn, gletsjers en watervallen

Maak kennis met de typisch Argentijnse sfeer tijdens een rondreis Argentinië. Niet alleen ontdekt u de bruisende steden en de vriendelijke, passievolle bewoners, maar ook wordt u overdonderd door de prachtige natuur. We weten zeker dat u uitkijkt naar het bewonderen van de Iguaçu watervallen! De excursies die u hier doet, zijn misschien wel dé hoogtepunten van uw rondreis Argentinië. Maar dan hebben we het nog niet eens gehad over de Perito Moreno gletsjer of een samengestelde rondreis Patagonië. Er is nog zo veel meer prachtigs te zien in Argentinië en omgeving! Benieuwd? Ontdek dan snel ons aanbod individuele rondreizen Argentinië of onze groepsreis Argentinië en boek de rondreis die het best bij u past!

Van de tango in Buenos Aires tot de watervallen van Iguazú

Meteen al aan het begin van uw rondreis Argentinië, wanneer u aankomt in hoofdstad Buenos Aires, maakt u kennis met de bruisende sfeer. U zult zich in Buenos Aires met zijn florerende kunst- en muziekscène, passievolle karakter en fascinerende geschiedenis niet snel vervelen! Met een wandelexcursie door de stad bewondert u veel hoogtepunten. Heel anders dan de bruisende stad Buenos Aires is de omgeving van de Iguazú watervallen. De Iguazú watervallen bestaan uit in totaal 275 watervallen die over de drie kilometer brede afgrond naar beneden storten. Het sproeiende water veroorzaakt de continue aanwezige regenbogen. Iguazú is ook het punt waar drie landen samenkomen: Brazilië, Argentinië en Paraguay. Tijdens uw rondreis Argentinië kunt u de omgeving verkennen en meerdere dagexcursies naar de watervallen maken, waarbij u over hoog gelegen loopbruggen wandelt of met een rubberboot de watervallen van dichtbij aanschouwt. En als u nóg meer reiservaringen wilt maken, kijk dan ook voor een groepsreis Patagonië of privéreis Patagonië.

Natuur en cultuur in Argentinië

Een rondreis Argentinië zit vol contrasten! De ene dag bezoekt u de vallei Quebrada de Humahuaca, een Unesco Werelderfgoed, met bizarre rotsformaties en enorme cactussen. De andere dag brengt u een bezoek aan een ‘Frozen-wereld’; het  Los Glaciares Nationaal Park met de indrukwekkende gletsjer Perito Moreno. Geniet hier tijdens uw rondreis Argentinië van het fantastische uitzicht op de vijf kilometer brede gletsjer met zijn 74 meter hoge ijswanden. Een andere kant van Argentinië ziet u in koloniaal Salta, waar het zwoele klimaat en de koloniale architectuur u verwelkomen. Vanaf Salta kunt u met een huurauto zelf de verdere omgeving verkennen. Bezoek hoogtepunten als het pittoreske dorp Purmamarca en het wijnstadje Cafayate. Zo maakt u van uw individuele rondreis Argentinië een onvergetelijke ervaring! Liever zelf uw vakantie samenstellen? Dat kan! Via zelf samenstellen Argentinië kunt u uw volledige reis zelf bepalen. Onze reisspecialisten staan voor uw klaar bij eventuele vragen.

Ontdek ook onze rondreizen Patagonië

Een rondreis Argentinië is geweldig, maar heeft u weleens gedacht aan een rondreis Patagonië? Een reis door veelzijdig Argentinië en Chili waarbij we langs prachtige natuurparken reizen, gletsjers opzoeken en wereldstad Buenos Aires ontdekken. Bij NRV kiest u uit genoeg mogelijkheden om naar deze indrukwekkende bestemmingen te reizen. Of het nu een groepsreis Patagonië of een individuele rondreis Patagonië wordt, met onze rondreizen beleeft u een reis om nooit te vergeten.
Rondreizen > Rondreizen Argentinië

Rondreizen Argentinië