Privéreizen Cyprus

Nea Paphos
Kourion, Limassol
Platres, Troodos Gebergte
Halloumi, Cypriotische schapenkaas
Limassol

Privéreis Cyprus: ontdek relaxt de veelzijdigheid

Bewonder de eeuwenoude archeologische plekken, de prachtige kerkjes en kloosters en wandel door het betoverende Troodos gebergte. Een privéreis over Cyprus stelt u in staat dit prachtige eiland te leren kennen, op uw eigen relaxte tempo. Het klimaat van Cyprus is aangenaam waardoor de verschillende rondreizen het hele jaar mogelijk zijn. Maak samen met NRV een memorabele reis over dit prachtige zonnige eiland waarbij de combinatie tussen strand en cultuur perfect in balans is.

Het betoverende Troodos Gebergte in Cyprus

In het hart van Cyprus ligt het prachtige Troodos gebergte die vele schatten met zich meebrengt. Bezoek de knusse en authentieke bergdorpjes, dwaal door de oude kerken en kloosters en neem de indrukwekkende geschiedenis van dit landschap tot je. De belangrijkste trekpleister is het Kykkos Klooster die met haar kleurrijke fresco’s en prachtige mozaïeken een onmisbare indruk zal achterlaten. Sluit de privéreis af in een van de gezellige badplaatsen als Paphos of Limassol. Cyprus is met recht een veelzijdige bestemming die het hele jaar te bezoeken is!

Comfortabele individuele rondreizen over Cyprus

De reisspecialisten van NRV hebben een perfecte balans tussen strand & cultuur voor u in het verschiet, ongeacht welke reis u ook kiest. Met de individuele rondreizen van NRV heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen en/of te upgraden om uw reis perfect te laten aansluiten op uw eigen wensen. Ontdek ons aanbod rondreizen Cyprus.
Rondreizen > Rondreizen Cyprus > Privéreizen Cyprus