Privéreizen Cyprus

Nea Paphos
Kourion, Limassol
Platres, Troodos Gebergte
Halloumi, Cypriotische schapenkaas
Limassol
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Ontdek met een privérondreis de veelzijdigheid van Cyprus.

Bewonder de eeuwenoude archeologische plekken, de prachtige kerkjes en kloosters en wandel door het betoverende Troodos gebergte. Een privéreis over Cyprus stelt u in staat dit prachtige eiland te leren kennen, op uw eigen relaxte tempo. Het klimaat van Cyprus is aangenaam waardoor de verschillende rondreizen het hele jaar mogelijk zijn. Maak samen met NRV een memorabele reis over dit prachtige zonnige eiland waarbij de combinatie tussen strand en cultuur perfect in balans is.

Laat je betoveren door het Troodos Gebergte.

In het hart van Cyprus ligt het prachtige Troodos gebergte die vele schatten met zich meebrengt. Bezoek de knusse en authentieke bergdorpjes, dwaal door de oude kerken en kloosters en neem de indrukwekkende geschiedenis van dit landschap tot je. De belangrijkste trekpleister is het Kykkos Klooster die met haar kleurrijke fresco’s en prachtige mozaïeken een onmisbare indruk zal achterlaten. Sluit de privéreis af in een van de gezellige badplaatsen als Paphos of Limassol. Cyprus is met recht een veelzijdige bestemming die het hele jaar te bezoeken is!

Comfortabele en ontspannen individuele rondreizen over Cyprus.

De reisspecialisten van NRV hebben een perfecte balans tussen strand & cultuur voor u in het verschiet, ongeacht welke reis u ook kiest. Met de individuele rondreizen van NRV heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen en/of te upgraden om uw reis perfect te laten aansluiten op uw eigen wensen. Voor vragen staan onze reisspecialisten iedere werkdag voor uw klaar!
Rondreizen > Rondreizen Cyprus > Privéreizen Cyprus
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis