Lofoten
Noordkaap
Fjorden
Rendieren
Bergen

Het natuurschoon van Noorwegen

Staat het zien van het Noorderlicht op uw bucketlist en zou u graag een minicruise willen doen over de Noorse Fjorden? Ga dan mee op reis met een van onze vele rondreizen door Noorwegen. Noorwegen is volgens velen één van de mooiste landen ter wereld en dat is niet voor niets. Tijdens een rondreis door Noorwegen ontdekt u adembenemende landschappen en mooie steden. U kijkt uw ogen uit over het fjordengebied en de vele watervallen en hoge bergtoppen zullen u werkelijk de adem ontnemen. Ervaar het zelf met een rondreis door Noorwegen.

Noorwegen in de winter en in de zomer

Als u op zoek bent naar een unieke winterreis, is een rondreis door Noorwegen met de auto ideaal. Niet alleen heeft u hier een grote kans om het Noorderlicht te zien, u kunt ook diverse winterse activiteiten doen, zoals huskysafari’s en sneeuwscootertochten. Wilt u liever flinke afstanden wandelen en veel van de natuur zien die Noorwegen te bieden heeft? Dan heeft NRV zowel in de winter als in de zomer reizen door Zuid-Noorwegen en door Lofoten en Vesteralen. Zuid-Noorwegen staat bekend om onder andere het Mjosameer – het grootste meer van Noorwegen. Tijdens deze reis rijdt u over de wereldbekende Atlantic Road. Deze weg verbindt diverse eilanden en geeft u de mogelijkheid om walvissen en zeehonden op de rotsen te spotten. Ook de Trollstigen route is een iconische bezienswaardigheid. U bezoekt tevens diverse nationale parken waar u heerlijk kunt wandelen en er is zelfs een minicruise over het Geirangerfjord inbegrepen.

Rondreizen door Noorwegen

Omdat Noorwegen ontzettend veelzijdig is, biedt NRV diverse soorten rondreizen door dit land. Zo gaat u met ons mee op groepsreis, maar is het ook mogelijk om een individuele rondreis door Noorwegen te doen op basis van eigen vervoer of fly drive. Wij laten u graag kennismaken met de Lofoten-eilanden, ruige wildernis, pittoreske vissersdorpjes en witte stranden. Bovendien kunt u de rondreis Noorwegen ook combineren met een Lapland reis. Bekijk onze Noorwegen rondreizen en maak ook een lapland rondreis! Ontdek nu welke reis het beste bij u past.

Rondreizen > Rondreizen Noorwegen

Rondreizen Noorwegen