China Chinese Muur

Rondreis China: betreed het Land van de Draak

De immense Chinese Muur is zelfs te zien vanuit de ruimte. Ervaart u deze highlight van China juist graag van heel dichtbij? Op onze complete groepsreizen en privéreizen, die geliefd zijn om hun onderscheidende, voordelige programma’s, maakt u naast vele culturele en natuurlijke rijkdommen ook kennis met de lokale bevolking en het dagelijks leven. Pluspunt: onze verlengingsoptie naar Hong Kong. Als ervaren rondreisspecialist helpen we u graag met het boeken van uw droomreis!

Indrukwekkende bezienswaardigheden China

Eén van de meest tot de verbeelding sprekende bouwwerken van het land is de Chinese Muur. Misschien wel de reden waarom u voor een rondreis China heeft gekozen. Nog een beroemde bezienswaardigheid waar u waarschijnlijk naar uitkijkt: het tweeduizend jaar oude Terracottaleger. Deze groep terracotta beelden werd in 1974 per ongeluk ontdekt door boeren die een waterput wilden graven. De Verboden Stad met de Poort van de Hemelse Vrede en het Zomerpaleis zijn zeker ook een bezoek waard tijdens uw rondreis China.

De steden van China

Ontdek het traditionele China in de hoofdstad Beijing. Maak een uitgebreide stadswandeling, bezoek de Tempel van de Hemel en maak kennis met de befaamde Beijing Opera. In de stad Xi’an komt u oog in oog te staan met de geschiedenis van China. Tijdens de Tang-dynastie (618-907) was Xi’an de hoofdstad van China en één van de grootste steden ter wereld. Er zijn nog veel bezienswaardigheden die deze geschiedenis tonen, zoals de 7e-eeuwse Pagode van de Grote Wilde Gans. Het echte traditionele China ontdekt u als u naar het zuiden reist. Daar kunt u kennismaken met Chinese minderheden met unieke tradities en gebruiken, zoals de kleurrijke Naxi. China nog niet zat? Verleng uw rondreis China met een bezoek aan Hong Kong!

Voordelige rondreizen China van NRV

Er is meer dan genoeg te bezichtigen in het prachtige China. Met NRV brengt u een bezoek aan alle hoogtepunten, maar maakt u ook kennis met de lokale bevolking en lokale tradities. Onze reisprogramma’s zijn perfect uitgebalanceerd met een goede dosis cultuur, natuur en ontspanning. Ook zorgt NRV voor de beste prijs voor deze unieke rondreizen China. Ontdek ons aanbod groepsreizen China als u op zoek bent naar een rondreis door China in groepsverband en onder leiding van enthousiaste reisleiders. Reist u liever individueel met uw zelfgekozen reisgezelschap? Dan hebben we een interessant aanbod aan privéreizen China als voor u.

Rondreizen > Rondreizen China

Rondreizen China