Tropische eilanden
Paradijselijke witte stranden
Thulhagiri Eiland
Malediven
Noord Malé Atol

Heerlijk vertoeven op de Malediven

In de Indische Oceaan liggen de Malediven. Deze eilandengroep bestaat uit maar liefst 1190 koraaleilanden! De Malediven staan vooral bekend om de tropische temperaturen, witte zandstranden en een prachtige azuurblauwe zee. Wie droomt er nou niet van om op de Malediven te verblijven? Maak uw droom waar en eindig uw rondreis door Sri Lanka met een aantal fantastische dagen op de Malediven. Behalve heerlijk luieren onder de palmbomen is er ook genoeg te doen op de Malediven. Wat dacht u van snorkelen, vissen of parasailen? Er zijn zoveel sportieve activiteiten te ondernemen! Om uiteraard daarna heerlijk tot rust te komen op het mooie, tropische strand.

Van watersportactiviteiten tot heerlijk luieren

Er zijn tal van watersportactiviteiten op de Malediven te doen! Surfen, kanoën, zeilen en snorkelen kan allemaal op de Malediven. De Malediven is natuurlijk een unieke plek om zulke activiteiten te ondernemen! Ontdek tijdens het snorkelen of duiken de prachtige onderwaterwereld van de Malediven. De Malediven heeft namelijk een geweldige combinatie van kleurrijke koraalriffen en een grote hoeveelheid vissen. Zo kunt u tijdens het duiken bijvoorbeeld veel kleine bonte vissen, maar ook manta’s en walvishaaien tegenkomen. Ook boven water valt er genoeg te beleven en voor de echte waaghalzen is het zelfs mogelijk om te gaan parasailen! Bijkomen van alle indrukken van de prachtige onderwaterwereld en sportieve activiteiten doet u natuurlijk op het prachtige strand!

De bezienswaardigheden in de hoofdstad Malé

De Malediven hebben naast de vele watersportactiviteiten en prachtige stranden nog veel meer te bieden! Een bezoek aan de hoofdstad Malé – op het gelijknamige eiland Malé – is een leuke afwisseling. U kunt hier heerlijk langs de kleine winkeltjes en markten wandelen. Een bezoek aan de bekende vismarkt mag u absoluut niet overslaan. ’s Middags worden op deze markt enorme tonijnen door de lokale vissers gebracht en is het een drukte van jewelste! Iets wat u niet over het hoofd kunt zien tijdens uw bezoek aan Malé is de moskee met zijn veertig meter hoge minaret. De Vrijdagsmoskee is namelijk het hoogste gebouw in de stad Malé en de grootste moskee van de Malediven.

Malediven als perfecte vakantiebestemming

De Malediven betekent natuurlijk volledig genieten! Vooral is het heerlijk om bij te komen van alle indrukken die u tijdens uw rondreis door Sri Lanka hebt opgedaan. Mocht u toch nog liever iets willen ondernemen, dan zijn er uiteraard ook voldoende mogelijkheden. Ontdek samen met NRV indrukwekkend Sri Lanka en de prachtige Malediven! Onze reisspecialisten hebben deze rondreizen met veel zorg samengesteld. U kunt met uw eigen gezelschap op individuele rondreis naar Sri Lanka en de Malediven gaan, maar een groepsreis naar Sri Lanka en de Malediven is ook mogelijk. U kunt zelfs uw rondreis Sri Lanka en de Malediven zelf samenstellen om zo uw rondreis op maat te creëren.

Rondreizen > Rondreizen Malediven

Rondreizen Malediven