Moremi Game Reserve
Varen op de Okavango Delta
Makgadikgadi Pans
Baobab bomen
Chobe NP
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Rondreizen Botswana

  Ongerepte natuur in safariland Botswana

  Ontdek samen met NRV de imposante natuur in Botswana! Ga op zoek naar de big five en de vele andere diersoorten in de bekendste natuurparken van Botswana: het Chobe National Park, het Moremi Game Reserve en het Makgadikgadi Pans Nationaal Park. En vergeet een bezoek aan de Okavango Delta niet! U maakt tijdens onze rondreizen kennis met de gigantische dierenwereld die Botswana rijk is. Van leeuwen, olifanten en buffels tot de vele andere wilde diersoorten. Tijdens onze afwisselende en gevarieerde rondreizen ontdekt u hoe bijzonder de ongerepte natuur van Botswana is en beleeft u het ultieme safarigevoel!

  Het Chobe National Park, het Makgadikgadi Pans National Park en de Okavango Delta

  Botswana staat bekend om haar prachtige ongerepte natuur. Ga met ons mee naar het populairste wildpark van Botswana: het Chobe National Park. Dit nationale park staat bekend om zijn duizenden olifanten. De kans dat u een kudde olifanten tegenkomt is dan ook ontzettend groot! De zoutpannen van het Makgadikgadi Pans National Park vormen een indrukwekkend landschap. Deze uitgestrekte zoutvlakte zijn de grootste ter wereld! In het regenseizoen komt u hier vooral zebra’s en gnoes, maar ook roofdieren tegen. De Okavango Delta is ’s wereld grootste binnendelta en huisvest vele dieren zoals giraffen, buffels, nijlpaarden en een diversiteit aan vogels.

  Rondreis Botswana in combinatie met Namibië en Zimbabwe

  Tijdens onze rondreizen bezoeken we niet alleen Botswana, maar ook Namibië en Zimbabwe! Onze zeer complete en gevarieerde rondreizen voeren u langs de bekende én onbekende plekken van deze drie Afrikaanse landen. Aanschouw in Zimbabwe het daverende natuurgeweld van de Victoria watervallen, de roodgekleurde duinen van de Sossusvlei in het midden van de Namib woestijn in Namibië en uiteraard de prachtige nationale wildparken in Botswana. Ook is het mogelijk om uw rondreis verder uit te breiden met een bezoek aan Zuid-Afrika. Deze complete rondreis door vier betoverende Afrikaanse landen is de koning van onze rondreizen!

  Het ultieme safarigevoel samen met NRV

  Wilt u het ultieme safarigevoel beleven? Botswana is fantastisch, overweldigend en een land om nooit meer te vergeten! Onze groeps- en privéreizen naar Botswana en de andere Afrikaanse landen zijn met zorg door onze reisspecialisten samengesteld. Het enige wat u zelf moet doen, is genieten van de Afrikaanse natuur en cultuur! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan bij onze individuele rondreizen Botswana. Wilt u liever samen met uw eigen gezelschap door Botswana reizen? Kies er dan voor om uw rondreis naar Botswana zelf samen te stellen. Uiteraard staan ook onze reisspecialisten klaar om al uw vragen over onze rondreizen Botswana te beantwoorden!

  Home > Rondreizen Botswana
   

  Ontdek het echte Afrika tijdens een rondreis door Botswana! Botswana staat bekend om haar prachtige natuur: van de prachtige nationale parken tot aan de vele wilde diersoorten. Er is zoveel te zien in Botswana! Een natuurliefhebber kan absoluut zijn of haar hart ophalen tijdens een van onze privéreizen naar Botswana. Deze worden vaak gecombineerd met een bezoek aan de buurlanden Zimbabwe en Namibië. Wacht niet langer en ontdek nu samen met NRV de ongerepte Afrikaanse natuur van Botswana!

   
   
  Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Bezoek ons Reiscafé!

  Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
  Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam