Privéreizen Finland

Rocky Island, Finland
kasteel van St. Olaf, Finland
Noorderlicht
Saimaa meer, Finland
Helsinki, Finland

Maak kennis met het land van de 1000 meren

Individueel het prachtige Finland ervaren? Dat kan met de individuele rondreizen van NRV. Met uw eigen auto bepaalt u het tempo waarbij u iedere dag een fantastisch programma kunt beleven. Van authentieke dorpjes, moderne architectuur in de hoofdstad Helsinki tot aan het indrukwekkende Saimaa meer, Nurmes en het Oulanka Nationaal Park. In de overweldigende natuur van Finland lijkt de wereld even stil te staan.

Het typische Scandinavië gevoel

Het noorden van Scandinavië is indrukwekkend. In het welbekende Lapland beleeft u in dit ruige en ongerepte deel van Europa, hoe de overweldigende natuur een diepe indruk achter zal laten. Geniet van de Middernachtzon , waarbij de zon letterlijk niet ondergaat. Bewonder de vele verschillende vogels in het natuurreservaat Stappan, waar u de typische papagaaiduikers (puffins) kunt spotten of geniet van de typische Scandinavische architectuur zoals de bekende rode houten huisjes. Vergeet ook niet het bezoek aan Rovaniemi, de officiële woonplaats van de kerstman.

Voordelige individuele rondreizen Finland

Onze individuele rondreizen naar Finland zijn met uiterste zorg samengesteld door onze reisspecialisten. Zo is bij alle rondreizen rekening gehouden met het dagprogramma en de reisafstanden. Wilt u tijdens een reis ergens langer verblijven? Ook dat kan, middels de verschillende verlengopties kunt u ook deze prive reizen perfect laten aansluiten bij al uw wensen. Toch liever met een groepsreis naar Finland? Bekijk de groepsreizen hier. Welke reisvorm u ook kiest van NRV. Uw reis naar Finland zal onvergetelijk worden!
Rondreizen > Rondreizen Finland > Privéreizen Finland