Privéreizen Schotland

Vallei Glen Coe
Schotse ruit
Schotse Hooglanders
Edinburgh Castle
Beroemde 'North Coast 500' route

Individuele rondreis Schotland: ontdek schitterende Schotse natuur

Een rondreis Schotland brengt u langs veelzijdige landschappen met torenhoge bergen, diverse lochs en valleien. Rijd de magische kustweg ‘North Coast 500’ en neem de tijd om te genieten van de ongerepte natuur die u onderweg tegenkomt. Wandelen in Schotland is geweldig, dus vergeet uw bergschoenen absoluut niet. Schotland staat bekend als het land van de lochs. Het bekende Loch Ness meer is dan ook een bezoek zeker waard. Het is gelegen in de heuvels en waar u ook kijkt, het uitzicht is adembenemend.

Ervaar de Schotse Hooglanden en de stad Inverness

De Schotse Hooglanden zal ongetwijfeld een hoogtepunt zijn van uw reis. Het is één van de mooiste plekken in Schotland en wij vertellen u graag waarom… Terwijl u rijdt door het heuvelachtige gebied van de Schotse Hooglanden komt u langs pittoreske dorpjes en spot u diverse lochs. Maak een stop bij de populaire stad Inverness en kom in de Schotse sferen. Het centrum van Inverness biedt een overdekte markt in een prachtig Victoriaans gebouw. Verder zijn er een aantal hoogtepunten die u niet mag missen tijdens de individuele rondreis zoals het kasteel van Inverness en de kathedraal. Onze Schotland reizen zitten vol avontuur en verrassingen!

Voordelig privéreizen naar Schotland

Droomt u van een inspirerende rondreis langs de mooiste plekken in Schotland en bent u op zoek naar een combinatie van natuur, cultuur en een avontuurlijke roadtrip? Boek dan nu uw zorgeloze reis met NRV naar Schotland tegen de beste prijs en bezoek alle hoogtepunten van deze parel! Ontdek de iconische Harry Potter filmlocaties, bekijk de vulkaanvallei Glen Coe en bezoek de middeleeuwse stad Edinburgh. Wacht geen moment langer, bekijk onze rondreizen naar Schotland en laat u verrassen!

Rondreizen > Rondreizen Schotland > Privéreizen Schotland