Groepsreizen Zijderoute

Kirgizië natuur

Groepsreizen langs de Zijderoute: samen op ontdekkingsreis

Een groepsreis langs de Zijderoute is magisch! Ontdek van 5 landen en 15 bestemmingen de interessante geschiedenis, de prachtige bezienswaardigheden en de verschillende landschappen. Treed in de voetsporen van de Karavanen en ontdek hét voormalige handelscentrum van de wereld. Onze reisleiders zullen ervoor zorgen dat de reis langs de Zijderoute zo optimaal mogelijk verloopt; zij zijn uw eerste aanspreekpunt bij vragen en proberen ervoor te zorgen dat u zo veel mogelijk over alle landen leert kennen. Ga samen met een groep op ontdekkingstocht door diverse bestemmingen.

Ontdek Turkmenistan, Oezbekistan en Tadzjikistan

Maak u klaar voor een rondreis in Centraal-Azië… Centraal Azië is een regio die voor velen onbekend is. Tijdens onze drieweekse reis start u uw reis in Turkmenistan. Bezoek de Darwaza gaskrater; een indrukwekkend natuurverschijnsel in de Karakum woestijn. In het hart van Oezbekistan wordt u hartelijk verwelkomd door de lokale bevolking, en in steden als Buchara en Samarkand zult u herhaaldelijk versteld staan van de adembenemende monumenten die schitteren met kleurrijke mozaïeken. Onze rondreis langs de Zijderoute voert u verder naar Tadzjikistan, waar u na een bezoek aan de zeven meren van Haf Kul doorreist naar de prachtige berglandschappen van Kirgizië.

Natuurschoon en avontuur in Kirgizië en Kazachstan

De landen op de Zijderoute staan bekend om de schitterende landschappen, van groene alpenweiden met hier en daar naald- en loofbossen tot maanlandschappen met kleurrijke rotsen. Het bergachtige landschap is meerdere fotostops waard. Tijdens een groepsreis zult u genoeg tijd hebben om deze prachtige momenten vast te leggen. Kazachstan is het land van steppes, meren en bergen. De Charyn Canyon in Kazachstan is een onbeschrijfelijk mooie canyon die u bezoekt tijdens de groepsreis. Bewonder het weidse panorama over de vallei van kastelen. Ontzettend indrukwekkend!

Boek een droomreis langs de Zijderoute bij NRV

Een droomreis maken langs de Zijderoute? Bij NRV bent u aan het juiste adres. U gaat op avontuur met een groep van gelijkgestemde reizigers, begeleid door deskundige reisleiders die u volledig zullen informeren over de landen die u bezoekt. Wij hebben alle essentiële aspecten van de reis al voor u geregeld, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw avontuur. Wilt u meer te weten komen over onze spannende reis langs de Zijderoute? Neem dan gerust contact op met onze reisspecialisten. Zij staan klaar om u uitgebreid te informeren over onze rondreis en de betoverende bestemmingen die u zult ontdekken.
Rondreizen > Rondreizen Zijderoute > Groepsreizen Zijderoute