San Pedro de Atacama
Torres del Paine Nationaal Park
Puerto Natales
Santiago de Chile
Merengebied, Puerto Varas

Onze indrukwekkende rondreizen door Chili

Ontdek tijdens een van onze rondreizen in Chili de mooiste plekken en de meest bijzondere bezienswaardigheden van Chili. Van de bruisende hoofdstad Santiago tot aan de gortdroge Atacama woestijn. Als Rondreisspecialist hebben wij een gevarieerd reisprogramma tegen de scherpste prijs speciaal voor u samengesteld. U bezoekt trouwens niet alleen Chili, maar u brengt ook een bezoek aan het buurland Argentinië. Onze rondreizen staan garant voor een unieke ervaring. De reisspecialisten helpen u graag bij het boeken van uw rondreis Chili!

De belangrijkste bezienswaardigheden van Chili

Chili biedt de ideale combinatie van cultuur en natuur. Zo mag een bezoek aan de Atacama woestijn in Noord-Chili tijdens uw privéreis niet ontbreken. Het is de droogste woestijn ter wereld en hier geniet u niet alleen van dit unieke landschap, maar brengt u ook een bezoek aan de Maanvallei. Deze staat vooral bekend om zijn unieke kleuren van de rotsen. Of breng een bezoek aan het natuurpark Torres del Paine in Zuid-Chili. In dit natuurpark dat bestaat uit bergen, gletsjers, meren en rivieren beleeft u de ultieme wildernis van Patagonië. En ook in Chili zijn talrijke culturele activiteiten te ondernemen! Bezoek alle toeristische bezienswaardigheden in de hoofdstad Santiago en maak kennis met de rijke en gevarieerde cultuur van Chili.

Beleef de Chileense cultuur in Santiago

De hoofdstad van Chili is Santiago en het beste kunt u de stad te voet verkennen. Slenter langs de lokale markten, de talrijke kerken en door de kleurrijke straten die Santiago rijk is. Betreed de stijlvolle trap van de heuvel Cerro Santa Lucía om een indrukwekkend uitzicht te hebben op niet alleen Santiago, maar ook het Andesgebied. Bezoek de ceremoniële wisseling van de wacht bij Palacio de La Moneda of breng een bezoek aan het Museo Histórico Nacional. Bestel het typische Chileense gerecht pastel de choclo onder het genot van de Chileense cocktail terremoto in een van de vele leuke restaurants.

Voordelige rondreizen naar Chili en Argentinië

Boek nu uw zorgeloze rondreis naar Chili en Argentinië met NRV tegen de beste prijs en bezoek alle hoogtepunten van beide landen! Wij bieden verschillende individuele rondreizen naar Chili aan waar flexibiliteit, zekerheid en de beste prijs centraal staan. Wilt u liever uw rondreis ‘op maat’ samenstellen? Kijk dan bij zelf samenstellen Chili om de gewenste reisroute voor uw reis door Chili volledig zelf samen te stellen. Of u nu met eigen gezelschap of uw eigen reis zelf wilt samenstellen, laat uw verrassen door ons aanbod in Chili!

Rondreizen > Rondreizen Chili

Rondreizen Chili