Privéreizen Malediven

Tropische eilanden
Paradijselijke witte stranden
Thulhagiri Eiland
Malediven
Noord Malé Atol

Een privéreis Malediven is een ware droom

De rondreis Sri Lanka & Malediven is een uitstekende rondreis om beide landen beter te leren kennen. Allereerst reist u door het fascinerende Sri Lanka om daarna nog enkele dagen op de prachtige stranden van de Malediven bij te komen in een luxe resort. Hier kunt u genieten van de mooie parelwitte standen en de hemelsblauwe zee. Deze rondreis biedt een perfecte combinatie tussen cultuur, natuur en strand. De rondreis Sri Lanka & Malediven zult u niet gauw vergeten!

Indrukwekkende bezienswaardigheden Malediven

Een bezoek aan Malé, de hoofdstad van de Malediven op het gelijknamige eiland is echt een aanrader. Hier kunt u een bezoek brengen aan de Grote Vrijdagsmoskee, de vismarkt of het Nationaal Museum. In dit museum leert u alles over de geschiedenis van de Malediven. Ook voor het winkelen bent u in Malé op de juiste plaats! Hier vindt u onder andere diverse souvenirwinkels en markten, maar ook twee grotere winkelcentra. Wilt u ook de lokale bevolking van de Malediven ontmoeten? Ga dan wat drinken in een van de vele theehuizen in Malé, want dat is dé ontmoetingsplek voor de lokale bevolking.

Snorkelen en duiken op de Malediven

De Malediven heeft naast de witte stranden en een prachtige blauwe zee ook een spectaculaire onderwaterwereld. De Malediven is daarom een uitstekende bestemming als u van duiken of snorkelen houdt. De bekendste duikplaats van de Malediven is Banana Reef en hier kunt u op zoek gaan naar manta’s, walvishaaien en roggen. Er zijn trouwens voldoende duikscholen in de Malediven waar u binnen korte tijd kunt leren duiken. Uiteraard kunt u altijd eerst beginnen met het maken van een proefduik!

Flexibel rondreizen naar de Malediven

Een rondreis naar de Malediven is een absolute droomvakantie en maakt onderdeel uit van de privéreis Sri Lanka & Malediven. Na het bezoeken van alle belangrijke bezienswaardigheden van Sri Lanka kunt u heerlijk bijkomen op de tropische stranden van de Malediven. Wilt u liever een groepsreis Malediven boeken? Ook dat kan bij NRV! Wij bieden namelijk ook groepsreizen naar de Malediven aan. Daarnaast kunt u uw eigen vakantie Malediven samenstellen. Of laat u informeren over onze reizen en bezoek het gezellige NRV reiscafé.

Rondreizen > Rondreizen Malediven > Privéreizen Malediven