Groepsreizen Jordanië

Petra, één van de 7 wereldwonderen
Wadi Rum
Dode zee
Amman
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Reizen naar Jordanië: rotsstad Petra, dobberen in de Dode Zee en natuurwonder Wadi Rum

Op groepsreis naar Jordanië betekent op een avontuurlijke en actieve manier kennismaken met de veelzijdigheid van dit land. Wij nemen u mee naar de mooiste bestemmingen zoals de wereldberoemde rotsstad Petra. Midden in de woestijn vindt u de historische stad Petra dat een aantal Romeinse bouwwerken herbergt. Een groot favoriet in Jordanië onder reizigers, is natuurwonder Wadi Rum. Een vallei met fraaie rotspartijen, waar lange wandelingen worden gemaakt. Uw reis naar Jordanië is pas écht compleet met een bezoek aan de Dode Zee. Genieten van een momentje in het extreem zoute Dode Zeewater is een zeer bijzondere ervaring.

De mooiste bezienswaardigheden tijdens een groepsreis Jordanië

Jordanië biedt ontzettend veel bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Met een NRV groepsreis komt u op de mooiste plekken! Petra is natuurlijk één van de hoogtepunten, maar wat dacht u van fabelachtig Jerash? Het wordt ook wel het het ‘Pompeï van het Midden-Oosten’ genoemd. En dan hebben we het nog niet gehad over de schoonheid van Amman. U verkent deze kosmopolitische hoofdstad en zoekt de leukste bezienswaardigheden op waaronder Romeinse ruïnes, moskeeën, mooie boetieks en levendige markten. Kortom, er valt genoeg te ontdekken in Jordanië.

Voordelige groepsreizen naar Jordanië met NRV

Tijdens onze voordelige groepsrondreizen naar Jordanië laten wij u graag kennismaken met dit indrukwekkende land dat geliefd is door veel reizigers. De diversiteit aan landschappen, mooie natuurgebieden en watervallen, en de bijzondere overnachtingen maken uw rondreis compleet. Onze groepsreizen naar Jordanië hebben drie dingen met elkaar gemeen: flexibiliteit, zekerheid en de beste prijs. Bekijk al onze reizen naar Jordanië en laat u verrassen door het ruime aanbod rondreizen!
Rondreizen > Rondreizen Jordanië > Groepsreizen Jordanië
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis