Groepsreizen Jordanië

Petra Klooster Jordanië

Groepsreis Jordanië: woestijnsteden en Romeinse opgravingen

Op groepsreis naar Jordanië betekent op een avontuurlijke en actieve manier kennismaken met de veelzijdigheid van dit land. Wij nemen u mee naar de mooiste bestemmingen zoals de wereldberoemde rotsstad Petra. Midden in de woestijn vindt u de historische stad Petra die een aantal Romeinse bouwwerken herbergt. Een groot favoriet in Jordanië onder reizigers, is natuurwonder Wadi Rum. Hier kunt u geweldig overnachten onder de sterrenhemel. Een bijzondere ervaring! Uw reis naar Jordanië is pas écht compleet met een bezoek aan de Dode Zee. Geniet van een momentje in het extreem zoute Dode Zeewater en ontspan daarna op het fijne strand. Een groepsrondreis Jordanië betekent veel avontuur, maar ook ontspanning.

De mooiste bezienswaardigheden tijdens een groepsreis Jordanië

Jordanië biedt ontzettend veel bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Met een NRV groepsreis komt u op de mooiste plekken! Petra is natuurlijk één van de hoogtepunten, maar wat dacht u van fabelachtig Jerash? Het wordt ook wel het het ‘Pompeï van het Midden-Oosten’ genoemd. En dan hebben we het nog niet gehad over de schoonheid van Amman. U verkent deze kosmopolitische hoofdstad en zoekt de leukste bezienswaardigheden op waaronder Romeinse ruïnes, moskeeën, mooie boetieks en levendige markten. Kortom, er valt genoeg te ontdekken in Jordanië. Vele reizigers gingen u voor. Gaat u binnenkort ook met ons mee op groepsreis?

Populaire groepsreizen Jordanië van NRV

Tijdens onze voordelige groepsrondreizen naar Jordanië laten wij u graag kennismaken met dit indrukwekkende land dat geliefd is door veel reizigers. De diversiteit aan landschappen, mooie natuurgebieden, watervallen, en de bijzondere overnachtingen maken uw groepsreis compleet. Onze groepsreizen Jordanië hebben drie dingen met elkaar gemeen: flexibiliteit, zekerheid en de beste prijs. Bekijk al onze reizen naar Jordanië en laat u verrassen door het ruime aanbod rondreizen! Bekijk ook eens de beoordelingen van onze populaire groepsreizen zoals ‘Hoogtepunten van Jordanië’ en ‘Relaxt door Jordanië’. Reizigers zijn enthousiast!
Rondreizen > Rondreizen Jordanië > Groepsreizen Jordanië