Privéreizen Egypte

Egypte

Privéreis Egypte: wereldberoemde piramides en eeuwenoude tempels

Boek uw privéreis met NRV en beleef het land van de farao’s, piramides, tempels, woestijnen en de Nijl. Egypte moet u eens gezien hebben en wat heeft het veel te bieden! Een vakantie Egypte brengt u langs fantastische highlights. Bezoek de piramides van Gizeh, de graftombes en eeuwenoude tempels in de Vallei der Koningen en geniet u van een comfortabele Nijlcruise. Al onze rondreizen bieden de ideale afwisseling van de prachtige natuur van de Rode Zee en de indrukwekkende geschiedenis, waarbij u uiteraard de belangrijkste bezienswaardigheden van Egypte ontdekt en de gastvrije Egyptische bevolking ontmoet.

Ontspannen op het strand aan de Rode Zee

Een heerlijke stranddag tijdens uw vakantie Egypte is geen overbodige luxe, er zijn fijne zandstranden te vinden met helderblauw water, waar heerlijk gezwommen en gesnorkeld kan worden. Zo zijn de badplaatsen El Gouna, Sahl Hasheesh, Makadi en Soma Bay erg populair. Dankzij het kristalheldere water en de kleurrijke riffen kunt u bij onder andere deze stranden als snorkel- of duikliefhebber uw hart ophalen. El Gouna, ook wel het Venetië van Egypte genoemd, ligt op kleine eilandjes omgeven door helderblauwe lagunes en het water van de Rode Zee. De verschillende eilanden worden met elkaar verbonden door bruggen. Neem een frisse duik en ontdek de bijzondere onderwaterwereld van Egypte!

Ontdek alle hoogtepunten met een privé rondreis naar Egypte

Als u zelf met uw partner of gezin op rondreis wilt, dan is een individuele rondreis Egypte met gids een goede keuze. Ontdek ons aanbod individuele rondreizen Egypte. Reist u liever met een groep onder leiding van enthousiaste reisleiders? Dan past een groepsreis uit ons aanbod reizen Egypte beter bij u. Welke rondreis Egypte u ook kiest, u gaat zeker een onvergetelijke vakantie tegemoet! Kijk nu bij onze rondreizen Egypte voor unieke reizen.

Rondreizen > Rondreizen Egypte > Privéreizen Egypte