Groepsreizen - Chili

San Pedro de Atacama
Torres del Paine Nationaal Park
Puerto Natales
Santiago de Chile
Merengebied, Puerto Varas

Groepsreis Chili: van woestijnen tot ijsvlaktes

Met een groepsreis Chili ontdekt u de ideale combinatie van cultuur en natuur. Zo mag een bezoek aan de Atacama woestijn in Noord-Chili tijdens uw privéreis niet ontbreken. Het is de droogste woestijn ter wereld en hier geniet u van een uniek landschap. Of breng samen met de groep een bezoek aan het nationale park Torres del Paine in Zuid-Chili. In dit nationale park dat bestaat uit bergen, gletsjers, meren en rivieren beleeft u de ultieme wildernis van Patagonië.

Cultuur in Chili beleven

De Chileense samenleving is een mix van verschillende bevolkingsgroepen en culturen. De culturele gebruiken in Chili zijn een samensmelting van inheemsen en Europeanen en stond altijd open voor buitenlandse invloeden. Ondanks de invloeden zijn er nogal wat cultuurverschillen tussen Nederland en Zuid-Amerika en hierom is het van belang om bewust te zijn van deze verschillen tijdens uw reis. Van begroetingen tot eetgewoonten, altijd goed om voor de reis te verdiepen in cultuurverschillen.

Een groepsreis naar Chili boeken

Op reis met NRV naar Chili betekent genieten van een rondreis vol indrukken en de mooiste bezienswaardigheden én dat voor een lage prijs. Op groepsreis deelt de Nederlandse reisleiding alle kennis met u over deze prachtige bestemming. Ook reist u met een groep gelijkgestemde medereizigers en kunt u samen de mooiste herinneringen maken. Bovendien ontdekt u nóg meer met de groepsreizen van NRV. Onze enthousiaste reisspecialisten hebben namelijk met veel plezier verschillende reizen door Chili speciaal voor u samengesteld. Bekijk onze afwisselende rondreizen Chili.
Rondreizen > Rondreizen Chili > Groepsreizen - Chili