Tortuguero
Monteverde
Rincón de la Vieja
Arenal
Manuel Antonio
Corcovado
Caraïbische kust
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Rondreis Costa Rica: ontdek de ongerepte natuur

Verken tijdens een rondreis Costa Rica het land waar je Natuur met een hoofdletter schrijft! Breng een bezoek aan Costa Rica’s bekendste natuurfenomeen: de Arenal-vulkaan. Deze kegelvormige vulkaan is één van de meest actieve vulkanen ter wereld. Bezoek tijdens uw rondreis door Costa Rica nóg een andere vulkaan: de Rincón de la Vieja. Deze vulkaan kunt u zelfs beklimmen! De vulkaan behoort tot het Rincón de la Vieja Nationaal Park, waar u ook door de jungle en naar watervallen, modderbronnen of zwavelbaden kunt wandelen. De echte natuurliefhebber kan niet thuiskomen van een rondreis Costa Rica zonder een bezoek aan het Monteverde-nevelwoud en het Manuel Antonio Nationaal Park te brengen.

Sportieve activiteiten tijdens uw rondreis door Costa Rica

Wat denkt u van wildwaterraften of kajakken op de Sarapiquí-rivier? Of een canopy tour door de jungle, waarbij u langs een kabel boven de boomtoppen van platform naar platform slingert? Een wandeling door de jungle is al een avontuur op zich wanneer u in aanraking komt met slingerapen, gordeldieren en doodshoofdaapjes. In het Tortuguero Nationaal Park kunt u zien hoe schildpadden hun eieren leggen en in het zand begraven. Laat al uw indrukken van de rondreis Costa Rica rustig op u inwerken op het strand van Tamarindo of Sámara. In deze plaatsen zijn ook voldoende sportieve activiteiten te ondernemen: snorkelen, duiken, surfen of zeilen. Zo komt u voldaan terug van uw rondreis door Costa Rica!

Rondreizen Costa Rica voor de beste prijs

NRV heeft een uitgebreid aanbod groepsreizen Costa Rica en privéreizen Costa Rica. Wanneer u kiest voor een groepsreis door Costa Rica van NRV, kiest u voor compleet en afwisselend reisprogramma voor de beste prijs. Liever met uw eigen reisgezelschap naar Costa Rica? Bekijk dan ons aanbod individuele rondreizen naar Costa Rica en ontdek Costa Rica met een comfortabele 4WD of per shuttlebus. Wilt u uw reis door Costa Rica volledig zelf samenstellen? Kijk dan bij onze unieke reisvorm zelf samenstellen Costa Rica. Welke reisvorm u ook kiest, het wordt een onvergetelijke rondreis door Costa Rica!

Rondreizen > Rondreizen Costa Rica

Rondreizen Costa Rica

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis