Familiereizen Costa Rica

Costa Rica Vulkaan

Overweldigende natuur en paradijselijke stranden

Een familierondreis Costa Rica biedt voor alle leeftijden een onvergetelijke rondreis. Costa Rica wordt ook wel het paradijs genoemd door de indrukwekkende flora en fauna. De schitterende natuurparken zoals Monteverde en Tortuguero Nationaal Park bieden de mogelijkheid om op ontdekking te gaan naar de vele verschillende diersoorten die hier leven. Van de Iguana leguanen tot de meest kleurrijke vogel Quetzal, maar ook de kapucijn-, brul- en slingeraap zullen niet ontbreken. Een bestemming wat een waar avontuur zal zijn voor het hele gezin!

De hoogtepunten van een familierondreis Costa Rica

Het relatief kleine maar veelzijdige Costa Rica is een perfecte bestemming om met jouw gezin rond te reizen. Zo kunnen jullie genieten van alle hoogtepunten die het land rijk is. Wat dacht je van een boottocht door de jungle of slapen in een echte boomhut, kindvriendelijke wandelingen met uitzicht op de Arenal vulkaan en door het Monteverde nevelwoud of spelen op de kilometerslange zandstranden. Spot de vele wilde dieren onderweg en maak kennis met het prachtige Costa Rica door de ogen van een kind.

Alle voordelen van familiereizen Costa Rica

Met NRV op familiereis biedt vele voordelen. Met kinderen reizen is een fantastische ervaring maar vraagt wel om een rustiger reistempo. Hier houden wij met alle reisroutes rekening mee. Wil je op rondreis waarbij alles uit handen genomen wordt, de leukste activiteiten al zijn geregeld én met een groep andere families? Ga dan op reis met onze familiegroepsreizen. Deze worden begeleid door ervaren reisleiders die jullie alles kunnen vertellen over de cultuur, flora en fauna van deze natuurrijke bestemming. Liever individueel met het gezin op avontuur in Costa Rica ? Ook dat kan bij NRV! Wat dachten jullie van een rondreis met een stoere 4WD. Zo kunnen jullie zelf de verschillende plaatsen en natuurgebieden ontdekken. Niets staat jullie meer in de weg om herinneringen voor het leven te maken.
Rondreizen > Rondreizen Costa Rica > Familiereizen Costa Rica
Veelgestelde vragen
Is Costa Rica leuk met kinderen?
Costa Rica is een zeer kindvriendelijk bestemming en wordt vaak geprezen als een ideale bestemming voor familievakanties. Dat komt door de combinatie van prachtige natuur, waar de kinderen écht de jungle kunnen ontdekken en de veilige brede stranden. Costa Rica heeft ook vele kindvriendelijke accommodaties en het land is veilig en makkelijk te bereizen. Onze Familie Reisspecialisten helpen u graag bij het boeken van uw ideale familiereis.
Wat zijn de voordelen van een georganiseerde familiereis Costa Rica?
U gaat voor gemak & genieten wanneer u een georganiseerde familie rondreis bij NRV boekt. Bij al onze rondreizen, groep of privé, zijn de reisroute, hoogtepunten én activiteiten perfect samengesteld voor gezinnen met kinderen. Zo hoeft u niets meer zelf te regelen. Ga in een groep op reis waarbij uw kind met leeftijdsgenoten deze prachtige bestemming kan ontdekken of kies voor individuele vrijheid en ga met een huurauto op pad. Welke reis u ook kiest, alles is voor u geregeld zodat u extra veel tijd overhoudt voor uw gezin.
Zijn er veel kindvriendelijke activiteiten in Costa Rica?
Ja absoluut. De reden waarom onze familiereizen naar Costa Rica zo populair zijn, is dat er voor iedere leeftijd ontzettend leuke activiteiten zijn. Van ziplinen door de jungle tot kajakken. Alle activiteiten zijn in te stellen op intensiteit voor kinderen. Bij onze reizen hoeft u zich geen zorgen te maken en zijn de activiteiten perfect samengesteld voor uw kind door onze ervaren Familie Reisspecialisten.