Privéreizen Kenia

Kenia vakantiepagina

De Keniaanse cultuur proeven tijdens één van onze rondreizen

Kenia is het land van de bijzondere tradities, stammen, rituelen, gewoonten en gebruiken. Tijdens een individuele rondreis zult u zelf ervaren hoe mensen leven en zult u misschien verrast opkijken. Swahili of Kiswahili is de nationale taal van Kenia. Kenianen zijn erg trots op hun taal en zien graag dat bezoekers de taal spreken. Verder is het ook mogelijk om Engels te spreken met de inwoners. Een Kenia vakantie met NRV is niet alleen avontuurlijk, maar neemt u ook mee in de fascinerende cultuur. Kom meer te weten over onze groeps- en privéreizen en ontdek dit bijzondere land!

Rondstruinen door steden, op safari en relaxen op het exotische strand Mombasa

Nairobi, de hoofdstad van Kenia is een prima plek om rond te dwalen. Het is gelegen tussen een aantal nationale parken en biedt enkele musea, markten en kleine winkeltjes. Daarnaast wordt het gezien als de safari hoofdstad van de wereld. In deze levendige stad zijn leeuwen en giraffen te zien in het Nationaal Park van Nairobi. Het strand Mombasa is werkelijk waar een tropisch plaatje waar u heerlijk kunt genieten van een koud drankje na een lange dag vol avontuur en safari. Het hagelwitte zandstrand en de wuivende palmbomen zorgen voor dat ultieme vakantiegevoel. Snorkelen, zwemmen of relaxen in een strandstoeltje, het kan hier allemaal. Tevens is het oude centrum van Mombasa erg sfeervol en is te Keniaanse cultuur overal terug te zien.

Ontdek alle hoogtepunten met een individuele rondreis naar Kenia

Wanneer u kiest voor een rondreis met NRV bieden we u prachtige samengestelde rondreizen vol hoogtepunten door Kenia. Wij bieden meerdere individuele rondreizen naar Kenia die allemaal met veel zorg door onze reisspecialisten zijn samengesteld. U kunt uw rondreis door Kenia ook combineren met Tanzania of met een aantal dagen op het exotische eiland Zanzibar verlengen. Wilt u meer weten over een vakantie naar Kenia? Of bent u nieuwsgierig naar onze groepsreizen Kenia? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om al uw vragen over onze rondreizen in Kenia te beantwoorden!

Rondreizen > Rondreizen Kenia > Privéreizen Kenia